tisdag 14 november 2017

Erotikmässan!

Söndagen gick jag av och dessutom var jag ledig, så Puddin hade fixat biljetter till Erotikmässan. Vi vart faktiskt fler, Frida och Nicklas gjorde oss sällis, och det var faktiskt kul att göra något annorlunda samt komma bort och koppla bort allt som hette jobb, lägenheten och skit. Vi gick runt och kollade på stripshow, samt leksaker, kläder u name it.
Det vart dock inget för mig, jag var svårflörtad deluxxxxx.
Efter mässan så drog vi till A och käkade middag och tog några glas, Puddin var uppe och sjöng, han ägde hela stället kan jag lova! ÄGDE! Men så är han universums hetaste man, samt fenomenal musiker. That´s my BABE!!! 😁
Hjärtat kom också ut och joina oss, han mådde inte så bra, vilket jag förstår men jag blir så förbannad! Han är bestie och ett kap, att någon har mage att behandla honom illa gör mig så jävla illa till mods, samt så mordisk. Jag har fan i mig god lust att hämnas på bruden och sända dit ett helvetes inferno! Hoppas hon brinner upp i en mattbrand! Usch!
Ja, sedan vart det hemgång, missförstånd och matlåda.
Jag somnade i soffan också och insåg att jag sov på fel plats för puddin gick och lade sig tidigare. Det löste sig dock! Jävlar vad jag fick sova, så jag var glad!
Sedan så har jag haft ett av det bättre arbetspass, hade besök av både Petronella och Bigge, samt så var Uffe på plats! Jag var helt lyrisk över att se honom, för fy fan för okompetent personal, nej du tack! Hellre Uffe som faktiskt vet vad han pysslar med och är en teamplayer!
Såååååå skönt! Så han skall vara här resten av veckan! Halleluja!

Andra bra saker med passet har varit Puddin, vägg i vägg! Har fått pussas i massor 😄😄😄
Förstår ni att jag får snart får bo ihop med universums bästa Puddin!!! Bara komma hem till OSS, och bara komma hem och lägga sig bredvid honom!!! Ni hajar inte!!!
Kan det typ vara inflyttning nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I can´t wait!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar