onsdag 21 augusti 2019

Har haft

hundmys hela veckan, och som gammalt vet jag ju att jag har absolut världens sämsta humör på morgonen, men att somna med två pälstussar är bland det bästa jag vet! Samt att vakna till massa hundpussar och mys, ja förutom med min stora pälskarl då ra ****flin****Asså, humöret är som utbytt!
T o m idag när jag vaknade av attackpussar, tassar och hoppande på huvudet, ja t o m då var jag glad! Den ni!

I alla fall, jag satt och kollade igenom höstens schema, usch säger jag bara! Jag måste vända på dygnet igen! 😭 Positiva är att jag är skickad på kurser/utbildningar, vilket jag verkligen ser fram emot, men negativa är just dagtid! Jag måste kliva upp 05.30 om dagarna! Bara tanken gör ont! Fan den som ger sig! Jag skall.

Anyway, helgen blir också piss stressig, jag måste göra mitt prov senast på fredagen så nu gäller det att stört plugga det sista om kvällarna. Sedan är det en hel del annat som måste tas tag i på jobbet. Jag vet liksom inte hur jag skall hinna allt!

Sedan till något helt annat, vi har bokat resa till London!!!! Jag är sååååå exalterad!!!!! Hittade sjukt billiga biljetter och ett hotell för en spottloska! Trodde det skulle gå loss på mellan 7000-10 000 kr men icke! Jag vill typ resa nu! Typ nyss! Jag har aldrig varit i London, så ser fram emot att bocka av det på listan! Haja va coolt! 😊 Bara att se massa nytt! Oh! LONDON!!!!

Ja så hösten ser jag faktiskt fram emot, på fredag skall jag boka Gbg biljetter! Tjoohooooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar