tisdag 17 september 2019

Helgen

Spenderades i Visby på Gotland.
Jag och puddin tog oss iväg över en helg, och skulle överraska Frida.
Vi hade planerat lite med både Emma och Fronken så hennes min var liksom guld värd när vi råkade "springa på varandra" i Visby. Mycket lyckat 😊 Sedan var det bara helt magiskt att komma iväg ifrån Stockholm en helg och spendera den med så fina vänner. Vi fick träffa Fridas familj, för Fridas pappa och Frida firade födelsedagen ihop, ack så fina människor, och så fantastiskt roliga, så mycket humor, Länge sedan jag skratta så mycket! Fridas mamma hade fixat massa mat och det var gudomligt gott. Jösses va mätt jag var när vi rullade in till centrum senare på kvällen för att dra i oss några pilsner. Väl ute, träffade vi ursköna människor från krogvärlden så det var helt jävla magiskt!
En mycket mycket bra helg måste jag säga!

Kom till jobbet igår och fick spontankram av kollegan som berättade att han tyckte så mycket om att ha mig som kollega och vilket fantastiskt bra jobb han tyckte jag gjorde. Så det var ju positivt.
Sedan snackade jag i telefon med Elfving som äntligen har landat hemma. Så det var skoj.

Natten i sig var väl som den var, men fick besök av Bigge och Awad så det var verkligen uppskattat. Nä nu skall jag försöka vara serviceminded och ta och beta av sista timman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar