måndag 29 januari 2018

Humöret

har väl rent utsagt varit katastrofalt denna vecka, men mensvärk från helvetet och ett ständigt konstant illamående osv. Varit sådana toppar som dalar, en jävla jojo helt enkelt.
Vi har i alla fall minskat antalet med lådor, för de mesta vi inte behöver har helt enkelt åkt ner i källaren. Min man har varit helt makalös som stått ut med mig och mina utbrott! Han har fan en ängels tålamod! I fredags gick jag av och plöjde hemmet på damm och what not, städade och omorganiserade köket, vart av med 3 lådor. Sedan tvättade jag och hängde upp en och annan  tavla. I lördags kicka vi upp allt för tidigt, men vi drog iväg till Clas Ohlson, Rusta och Coop, vi fick väldigt mycket gjort på väldigt lite tid, sedan vart det en och annan tavla innan jag drog mitt arsel till Zinken.
Hjärtat skulle ha lite förfest och bjöd på mat, så det var jag och Mattias som satt som matgäster, och i vanlig oordning så knäckte hjärtat i köket igen, det var himmelskt gott! En perfekt köttbit med vitlökssmör rödvinssås och lite pommes till, snacka va skönt det var att bli lite bortskämd. Men my god va gott det var! Efter middagen kom även Nicklas och Magnus kanske han hette, aja vi satt i varje fall och gagga skit och hade skitmysigt, enda nackdelen var min jävla trötthet! Jag frågade dock hjärtat om jag fick en kaffemartini och det kom som på beställning, himmelskt gott! Jag pigga på mig en aning, jag fick ju dricka Nicklas drink också men det var ju himmelskt så jag klagade inte. Hjärtat körde en efterrätt också på chokladmousse och den var gudomligt god! Eftersom jag hade Berta-Britta så vart jag lycklig ***flin***
Sedan var ju tanken att vi skulle ut, jag hade tänkt att smita men det fick jag helt enkelt ge fan i och vi hamnade på A. Det var ju som sagt löning, och det innebär bara kaos, men det var kul att springa på ett flertal man kände. Någonstans mitt i allt så messa jag min man och han höll på att styra upp för hemgång då passade jag faktiskt på att smita, jag var helt enkelt för trött. Dom känningarna jag hade för migränen hade ju också gjort sig påmint, och vid 9 på morgonen small det till. Försökte förgäves ta tabletter men det lindrade ju bara lite. Sov och sov och sov, sedan ringde min man med väckning ett par gånger och jag låg seriöst och kallsvettades av ångest för jag ville inte sjuka mig, men efter ytterligare tabletter och några liter vatten samt en powernap på 30 min så kunde jag stå.
Hatar att få dessa attacker då man fan inte kan göra någonting, men jag tog mig till jobbet. Så efter den här grisnatten vill jag bara hem.
Snackade med en hel del kollegor som inte var så glada på sökningen på jobbet, dom hade fått försämrade tjänster deluxxx och vissa rent av petade av kollegor från kvällen som fått nog.
Jag är nöjd, mest nöjd över att kunna ha lite fler fridagar med min man, sedan så skiter jag i princip vars jag hamnar.

Veckan som följer är det jobb samt mer jobb, jag hade en hel del planer för tisdagen om vad vi skulle göra hemma, men jag skiter i hemmet nu för nu är det kvalitets tid med mannen! Äntligen, så om vi nu väljer att gå ut, stanna hemma eller göra något annat, så länge vi gör det tillsammans är jag glad! Allt har kretsat omkring lägenheten och flytten så vi behöver en paus i från eländet helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar