lördag 25 februari 2017

En dyster dag

Ja jag vet inte om jag har sparkat Karma i röven en gång för mycket, men min dator bara gav upp i morse. Försökte verkligen bortse från ilskan, frustrationen, gråten och allt annat vad det innebar, ignorerade skiten. Kom innanför dörren och såg Mr och bara släppte skiten.
Sedan så satte jag mig vid tvn och försökte koppla bort allt, varva ner, sluta vara ledsen och förkrossad, försökte även få liv i datorn men utan någon större framgång.

Insåg vid 11 att det aldrig skulle gå och gick och lade mig med Mr med hans armar runtomkring mig och lyckades somna tillslut, för i hans armar känns allt så långt bort, som om inget kan komma åt mig. Vaknade dock till mitt fantastiska humör och sekunderna efter sjönk dator helvetet in i skallen, då ringde även Mr och skulle väcka mig. Jag lyckades vara en fantastiskt glad flickvän, NOT! Och tog naturligtvis ut all min ilska på honom, ja im a fucktard!

Efter samtalet så insåg jag ju att jag verkligen varit EN STOR JUBEL IDIOT! DELUXXXX! Den vågen av ångest som sköljde över mig var fan inte att leka med, men rätt åt mig! Man behandlar inte sina närmaste så under några omständigheter! PUNKT!

Jag försöker heller inte ursäkta mitt humör, för jag kan ta ut det på annat sätt så det så. Så ja, jag är allmänt hatisk mot världen just nu. Tack och lov så har jag en underbar man som orkar och står ut med mig, varför frågar jag mig själv! Men en då, som lånade ut sin iPad så jag kan fördriva min helg i alla fall! VA! Ni tror inte jag skäms ännu mer för mitt beteende! Eller har ångest!? Jag frågar mig ofta hur i helvete im so fucking lucky!!! I have you in my life!

Yes, jag är fan i mig lyckligt lottad och jag har fan i mig ett i-landsproblem!
Att jag kan vara så fantastiskt löjlig och fruktansvärt Elak. Ja det är som om man blir mörkrädd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar