tisdag 30 maj 2017

Så hade jag en ledig dag

den spenderades i bästa sällskap, med ena bestien och naturligtvis med puddin!
Vi satt på Elfvings ballefjonka och njöt, njöt av vädret, vinet och ledigheten. Mycket, mycket trevligt, precis vad jag behövde!
Sedan vart det en tidigkväll som avslutades med fysiska aktiviteter *flin* I like!
Vaknade dock allt för tidigt i morse av borrande och hunger, och när jag väl drar på mig en tröja när jag ska kliva upp så nuddar mina bröstvårtor tröjan och jag lägger mig nästan dubbelvikt för dom är så ömma och dom gjorde så ont. *skratt* Ibland så kan vi *flin*
Fatta mig rätt, det var det värt! AMEN!

Anyway, jag va ute och socialisera med min granne också, och jeesuss hon är fan i mig så jävla skarp, sjukttrevlig, en helylle människa helt enkelt. Så jag stod där i ca 1 h. Sedan gick jag in och försökte sova, men jag somnade lååååångt efter 16 klockan var snarare runt fem. Nånstans i min sömndimma kom puddin och väckte mig och han gjorde även kaffe. Satt och umgicks lite innan det var dags, och igår vart det ingen promenad, mina fötter är fortfarande onda. Så fick skjuts och sedan satte jag igång ett pass från helvetet igen.

Har dock haft ett samtal med Martin och höll honom vaken sedan fick jag besök av en nattchef från lokal och vi surra ett bra tag. Så nu sitter jag och vilar mina fötter och väntar på att gå hem. Är helt slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar