torsdag 14 september 2017

Har inte riktigt orkat uppdatera

är rätt slut som artist. Helt slut faktiskt och den lilla energin som finns kvar tar mig till arbetet och hem. Det känns som att den lilla lågan som brinner just nu går verkligen på sparlåga, jag ska aldrig mer vänta ett helt år på att ha semester! Det är fruktansvärt tungt nu.
Anyway.....

I morse var jag dessutom jävligt irriterad, tog och började städa för det är något terapeutiskt med det.
När ens partner är den av oss två som är mer eller mindre "happy go lucky" tar det som det kommer, allt löser sig och man själv är den där allvarliga saken, mer eller mindre pessimisten/realisten och grubblaren, ja ni ser, med det sistnämnda är det en shitstorm about to happen.

Jag älskar visserligen hans sätt att se på saker,  hans sätt att vara, tänka, det är inte där felet ligger, det är väl för jag är så jävla fyrkantig, och tar allt på största allvar. Ibland önskar jag att jag kunde vara just "happy go lucky" hur gör man? Varför tar jag allt på blodigt allvar för? Fast för mig är det här blodigt allvar, usch jag orkar inte med något just nu. Får jag bara dra ett täcke över mig så väcker ni mig när jag har semester?!

Eller så är jag just en jävla shitstorm för jag Pmsar samt är så jävla utbränd så det minsta lilla blir i min värld världens största.

Anyway, emotionell-shitstorm deluxxxx. Thats me! Det märks, har liksom inte ens orkat prata i telefon med Elfving eller Flisan och vi brukar höras varenda dag, men t o m så långt att jag bara orkar inte, jag vill ha semester nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar