måndag 2 oktober 2017

Idag

eller rättare sagt igår var vi på visning i Alvik. 
Vi släpade oss upp för visningen var sjukt tidigt, vi tog en promenad, och är faktiskt riktigt imponerad över att Puddin faktiskt orkade, då han knappt hade sovit något och dessutom varit ute hela natten *ler* När vi väl kom dit så var det 2 trappor upp, jag kände direkt en reservation, inte mot lägenheten, nej den var helt fantastiskt fin, men fick som en klump i halsen då jag faktiskt insåg att jag älskar mitt hem, men det gick över sen. Jag kommer ju älska vårat hem, och jag går faktiskt och bara trånar efter att få sova med Puddin 100% samt att få faktiskt bo tillsammans, i vårat hem. 

Visst att vi har två stycken hem just nu och att jag älskar att vistas i båda lika mycket, men av rent praktiska skäl är det väl för helvete på tiden att vi hittar ett nytt som passar just oss. Det är ju faktiskt det som är det viktiga känner jag. 
Lägenheten i sig var väldigt fin och väldigt vettig planlösning, och jag kan faktiskt se oss bo där, visst är det helt otroligt! Asså bara efter en visning liksom?! Jag ska dock snacka med mäklaren i morgon, och fråga om det finns chans till att titta på den igen med hjärtat, för han har varit med mig första svängan och hans ord väger faktiskt jävligt mycket. Det han inte vet är inte värt att veta, han är liksom den mest intelligenta människan jag känner och har sådan respekt för honom, så att hitta en lägenhet och inte få hans input känns så där faktiskt. Han titta dock igenom bilder/fakta osv som jag skickade till honom och det lät i alla fall positivt. 
Well vi får väl se vad mäklaren säger i morgon, har ett pirr i magen just nu, och mår 100% mycket bättre än i veckan som var! Ni ser vad Puddins närhet gör med ens humör, det är liksom som natt och dag, och livet känns mycket lättare just nu, jag kan andas! 
Ja, och det mest roliga idag var, när Puddin berätta att vi hade fått igenom vårat lånelöfte *ASG* det hade han missat berätta liksom, men det var helt fantastiskt att få veta, så jag är mer en glad! Nä nu ska jag inte skriva en roman, over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar