torsdag 28 februari 2019

Idag

Har jag äntligen fått sova lite, sömn är så underskattat! Oh, denna befrielse att få sova!!!! Humöret fick ju sig en riktigt uppswing!
Anyway, fick en aningens dåliga nyheter när jag vaknade från mannen. Pärlan har ju inte mått toppen och han lämnade in henne för kontroll och det var verkligen dystra nyheter deluxxxxx. Jag vet ju hur mycket han älskar Pärlis så att behöva byta ut henne är ju inte så jävla kul direkt. Hon har visserligen ett antal år på nacken, och bilar håller ju inte för alltid. Jag blir dock ledsen för jag vet hur mycket han älskar henne. 😔 Ja, det är en bil! Men jag hajar dock känslan. Blir ruskigt ledsen att se honom må skit över detta. Det räcker liksom med bajsmackor nu! Tack det var bra så!

Ja och jag kom nyss till jobbet och insåg att dom inte fyllt på med material så den här natten lär bli intressant då jag skall koka soppa på en spik. Med andra ord blir det en mindre stressfull natt med tanke på att jag kan bara göra så mycket på 0% arbetsmaterial.
Är inte ett dugg road för i morgonbitti då jag skall till företagshälsovården. Men men bockar av en bajsmacka till för denna vecka. Får väl käka frukost i staden helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar