torsdag 22 maj 2014

En sjuktbra ledig dag!


I tisdags var jag ledig, släpa mig upp tidigt, usch så trött jag var. Efter 1 panna kaffe börja jag känna mig någorlunda som människa. Runt 16 så satte jag mig i soffan och tänkte, fuck it! Jag skiter i allt idag, men någon minut senare plinga det till i telefonen och det var hjärtat, ibland behöver man en spark i arslet. Han sade att han kunde dra från jobbet om 10 minuter, snacka om att jag fick bråttom! Men jag sprang till tuben hann mötas upp i Alvik och sedan var vi på G.

Vi åkte till Vedum först, det var som sagt intressant, tanten där var oengagerad, alltså helt jävla blåst. Så det blir ingen köksö från Vedum, av rena principskäl, jobbar man i butik så får man fan engagera sig lite, då får någon annan mina pengar. Punkt!
Anyway, vi gick vidare till Bromma Blocks där jag rösta!!!! YEY!! Samt fynda på Clas Ohlson, det börjar bli en favorit måste jag säga, jag hittar alltid någon välbehövlig pryl, mycket bra:) Vi snurra väl runt där ett tag tills vi promenera till K-rauta, stod dock inte ut med finlandssvenskan som eka ut över hela stället, asså reklam i all ära men på finlandssvenska den funkar inte, no offence! Vi promenera även bort till Bauhaus vars jag hitta en så underbart fin träskiva till köksön, asså den kommer bli så fin!!! Så jäkla fin!!! Efter allt förbannat handlande drog vi oss till mig, vi körde en ny väg och vips så var vi hemma! I love it:)

Vi bestämde oss även för mat, och det fick vi i oss, men bästa var nog efterrätten som hjärtat köpte utan att jag ens visste om det:) Sedan satt vi i soffan och jäste medan vi snacka, en ruskigt bra dag.
Hjärtat åkte hem strax efter elva och jag satte mig ner och spela lite Diablo, men eftersom de skulle uppdatera så lade spelet ner strax efter tre, där satt jag och stirra in i väggen *suck* såg nåt tråkigt program på tv men bestämde mig snabbt för att sova.
Det gick skitbra tills Heffaklumparna bestämde sig för att borra, och borra det gjorde dom, fram tills 21.45 igår. Sjukt störande! Dom har ett badrum ovanpå mitt sovrum och där mina vänner görs det tydligen om för glattalivet. *gah* Så mina planer för att göra något vettigt innan jobbet grusades totalt.
Asch får hoppas på att dom har borrat klart idag eller att jag bara somnar av ren trötthet och sover som en stock. För jag skulle behöva åka till Liljeholmen och glutta lite. Ja, ja sådant som märks.
Jag fick även tag på Ikea eller snarare dom fick tag på mig så jag är glad.
Nu hoppas vi på att allt går strålande tills på lördag då jag kliver av för veckan. Bless:)

1 kommentar:

  1. Hej Jacinda,
    Tråkigt att läsa att du inte är nöjd med ditt besök hos oss i Bromma. Så som du beskriver händelsen vill vi förstås inte bli uppfattade. Om du vill, är du välkommen att höra av dig till mig;
    Marianne Färlin
    Marknadschef Vedum Kök & Bad AB.
    marianne.farlin@vedum.se

    SvaraRadera