onsdag 14 juni 2017

Så var årets

Sweden Rock slut för den här gången *suck*
Att en vecka bara kunde gå så fruktansvärt fort! Helt sanslöst!
Men så kul vi har haft, så mycket skratt, så fantastiskt underbara människor och kanonbra musik.
Årets festival hade kanske inte den bästa lineupen men jag anser lite att musiken är en bonus, för jag åker faktiskt ner för att träffa dessa galna människor och ser man lite musik på det så är det klockrent. Jag har haft så fantastiskt bra, så fenomenalt jävla uberroligt så det är löjligt.
Det enda jag saknade dock var en sopborste till husbilen och ajax, för jag har OCD.
Nästa år åker även tajta jeans med, för mina 70-tals byxor funkade de två första dagarna men sedan var dom bara jävligt opraktiska.
Det enda riktigt negativa var när kistan kolapsa men det är tyvärr sådant man får leva med, jag lyckades hitta Thaimat som hade massor och massor med grönsaker, då det är skönt att bryta mönstret från den feta maten.

Men allt som allt var det här året helt fantastiskt, och jag var faktiskt fruktansvärt ledsen på söndagen då allt var över. Riktigt tårögd och eländig. Som när semestern tog slut och vi åkte hem från usa. Precis så ledsen var jag i söndags. Usch.

Nu är man tillbaka till verkligheten igen, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nu är man påt igen, måsten och allt vad det innebär.
Visserligen är jag rätt glad en då, som sagt fick en helt fantastisktbra vecka! Det är kärlek helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar