måndag 1 april 2019

Helgen

som var gick allt för fort. Urk! Längtar redan efter nästa ledighet. 😕
Jag hann blinka och vips var den över! Fredagen var vi på Captain Marvel, helt fantastisk! Nu går jag och längtar jag efter April då Avengers Endgame!!! Lääääängtar!!!!
Var dock helt slut, men vi drog ut till Gamla Stan och sammanstrålade med Joel, Minime och Stefan på ett mexikanskt ställe. Sjuktbra musik i början men sedan spåra det ur. Vi var där några timmar men sen åkte vi hem, var som sagt helt slut. Sov så dåligt i veckan.
Lördagen vaknade jag relativt tidigt och tog mig upp och till Elfving, vi snackade hår och körde en testrunda för håret. Vart faktiskt skitnöjd men måste lägga om några saker i Elfvings hår, men det blir strålande. Sedan käka vi middag på texas, sjukt trevligt. Vi gick upp till henne och såg på Miss Marple och någonstans runt småtimmarna skutta jag hem.
Gav en onödig känga skit till min karl, vilket jag ångrar, bad om ursäkt as well.
Ibland är man bara jävligt dum i hela huvudet. Älskar ju honom över allt annat så det var dumt.

Jo det som hände när jag stod hemma hos Elfving och skulle gå, ja jag såg inte katten som slingrade sig runt mina ben, vips så trampa jag Freja på svansen. Asså, har mått så dåligt över detta, och känner mig som en stor skithög. Stackars katten 😭 Visserligen skrev Elfving att Freja mådde bra, men en då. Usch, ibland är jag fan Klantarsel deluxxxx! Usch stackars katten.
Veckan i sig började i går för mig, precis som alla andra söndagar (min måndag) så var det kaos på jobbet, märks att det varit helg. Urk! Hade så mycket att göra så det var snuskigt. Nu är jag så trött så jag håller på att somna. Hoppas veckan går mer i glädje än ilska. För vet ni vad jag är så leds på att vara förbannad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar