söndag 19 maj 2019

Blast from the past

Ibland undrar jag hur hjärnan fungerar egentligen och varför man kommer och tänka på saker från det förflutna som inte har med en själv att göra idag. Hade så konstiga drömmar om människor jag en gång umgicks med. Rös av obehag när jag vaknade. Ens hjärna är fan ett konstigt instrument ibland. 
Det kan ha triggats av konversationen mellan mig och puddin, vilka vi hade i umgängeskretsen en gång i tiden, eller i vänskapskretsen. Who knows. 

Är ju en helt annan människa idag en för typ 20 år sedan, och har inte mycket med mitt förflutna att göra med idag eller människor från den tiden. Thank god! Annars hade jag knappast haft dessa fantastiska människor i mitt liv. Jag hade inte bott där jag bor, jag hade nog inte ens varit gift.  

Jag tror att alla val jag gjort har tagit mig så här långt och utan dessa hade jag inte haft ett sådant riktliv helt enkelt. Oj va filosofiskt det vart. 
Kanske var det en påminnelse över hur bra jag har det, hur blessed man är idag. Blicka framåt, det har alltid varit mitt motto. Det är nog det jag skall fokusera på, inte mitt förflutna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar