söndag 12 maj 2019

Summerar den gånga veckan

lite snabbt. Hade som sagt dagsjobb och fick vakna runt 05.30 som senast vid 06.00 vilket jag inte har saknat alls. Det finns två saker jag avskyr och nr.1 är morgonstressen nr.2 morgon rusning. Ja, och garanterat att behöva kliva upp så tidigt. Fy fan!
Anyway, jag gick av i Onsdagskväll, jag var väl hemma runt 22 då jag fick köra övertid med att sammanställa alla skyddsronder till alla chefer. Jag var helt slut som artist. Det vart GOT samt vin och ost, sedan en riktigt tidigkväll. Torsdagen vaknade jag upp supertidigt och satte mig med världens monster frukost, samt zelda. Sedan styrde jag upp mig senare på dagen, för att  vi skulle möta upp Frida och Fronken för käk på A. Babes band spelade så för första gången på några år fick jag se dom. Älskade Joels och Patas nya låtar. Jävlar vilket riv!
Jag slappnade av och vart rätt rund om benen som resulterade i att spendera en hel del på muggen när jag kom hem. Dagpass. Tål fan inget!
Fredagen kom och en väldigt bakis Jesse drog på äventyr med Babe, vi letade efter en keps, men kom hem tomhänta. Sedan så åt vi i staden, skönt att slippa laga mat. Vi gick på bio och såg Pikatchu. Vi kom hem och hängde, men jag somnade i soffan och efter nån timma så gick jag och lade mig. Om jag sov!
Så sömnen är det fan inget fel på! Lördagen var bara lugn, men lite häng hemma och handlande. Runt tolv drog vi till studion och drog av, jag är så imponerad över att jag vågade ta ton. Det har fan i mig inte hänt på år och dagar. Så jävla kul! Men så har jag också en super hunk till man som är universums bästa! Så jag kan säga att jag har haft en bra ledighet i alla fall. Nu kickar vi igång skitvecka deluxxxx men helt okej för om just 7 dagar så går jag på semester!!!!! Då slipper jag vistas här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar