måndag 19 september 2016

Hade en riktigt bra helg.

Det började med att jag fick sova som en stock, till och med så pass att jag lyckades sova igenom alla väckarklockor, men det behövdes kan jag lova! Asså renovering av kök, det låter!
Anyway, jag var inte allt för nöjd med att jag sov så länge, men fan den som ger sig, gjorde det bästa av situationen i sig och drog till bestie. Vi gick och köpte mat sedan satt vi och snackade en massa. Jag fick även världens största kaffekopp i födelsedagspresent samt en sax i titan *ler* Asså hjärtat är bara för jävla uber rolig *ler*

Vi drog oss till A, där det vart ett kärt återseende av massa välkända ansikten, dock så störde jag mig grönjävligt på att det var så in i helvetes mycket folk, för vars du än stod så knuffade folk runt dig i 190, ja nä, jag ruttna rätt fort och spenderade bra mycket mer tid ute en inne. Dock så hajar jag varför hjärtat inte sade nåt för jag hade med största sannolikhet dragit hem och skitit i att gå ut. Fullmåne på det! Nä fy fan! Aja, jag hade dock skittrevligt, fick massor med gratulationer på förlovningen och massa grattis i efterskott på födelsedagen, så de va bra. Sedan kom Mr, vi tog väl nån öl och sedan hoppa vi in i en taxi och åkte hem, var fan i mig helt kaputt. Vi åt lasagne som Mr hade gjort som var helt magiskt god sedan så kröp vi ner i sängen, klockan var visserligen bara barnet för min del, men somnade som en stock runt halv fyra eller om det var halv fem. Någonstans längst morgonen så börja Babes telefon plinga och jag vaknade, försökte panikslaget somna om men det gick bara inte, så klev upp en timme efter tjugo i tio för jag var så förbannad och irriterad. Är det något jag avskyr är det att förlora sömn, och då hatar jag, avskyr, nä asså det finns faktiskt inget ord som beskriver det.
Men jag önskar elände och massa olycka till alla på jorden som gör något sådant!
Blir fan förbannad av bara tanken!

Aja så jag låg i soffan och mådde skit hela jävla dagen, drog dock iväg för att handla lite samt så vart det pizza och film med babe, men jag var fan inte på gott humör.
Jag hade fan inte klarat att ta mig någonstans i lördags, asså huvudvärken, och baksmällan var fan inte att leka med!
Ja, ja nu är det dock ny vecka nya tag, så får se vad som händer, ska laga mat i vilket fall och dra och handla för grossen har skitbra erbjudanden. YEY!
Tömma frysen måste jag också göra, måste gå igenom matlådorna som ligger där, dom kan nog kastas för det var evigheter sedan.
Nä nu ska jag kolla lite serier, over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar