måndag 20 augusti 2018

Då va denna helgen

slut för den här gången. Den gick allt för snabbt!
I fredags så drog jag till sjukgymnasten, där fick vederbörande köra på med stötvågsbehandlingen i full kareta! Jepp vi ökade på som fan och jävlar i min lilla låda vad det kändes, men det skall inte vara behagligt. Det kommer göra satans ont, men det hjälper foten att läka.
Sedan vart det hem, försök till att sova, lättare sagt än gjort. Somnade runt kvart i tolv, och sov allt för länge! Klassiskt.
Drog i alla fall iväg till La Casa med hjärtat, och fick utomordentlig mat samt sällskap. Det behövdes, bara vi två och få hänga. Kunna prata om what nots och bara vara. Mycket trevligt, det behövdes!
Sedan drog vi iväg till A där man mötte nära och kära, det var ruskigt nice! Fan va jag saknat att gå utanför dörren som en vanlig människa.
Man blir rätt fånge i sitt eget hem när man inte kan gå normalt.
Anyway, vi var på A och dit kom även min äkta hälft som hade varit på grillfest hos Ulven. Hade sjukt trevligt, och ville egentligen inte gå hem, men när man inser hur trött man är så kastar man in handduken snabbt.

Lördagen var allt annat än roligt, det kostar att ligga på topp, jag var monster-bakis!
Spydde som en liten skolflicka och låg i sängen långt in på kvällen, men efter att jag kommit vidare till soffan vart det massa häng med bästa puddin och en massa film. Det var faktiskt det jag behövde. Fysiska aktiviteter på det, ja och det behövdes! Jag tror hela kåken vet vem puddin är *skratt*
Det lär komma upp en lapp om det inom snar framtid! Ha ha 😂😂😂😂

Vi skulle egentligen ha haft städdag i lördags men det fick bli lite städdag idag innan kneget. Jag skall ta tag i vårat hem i dagarna, för det behövs städas. Sedan gjorde puddin mat till mig och vips va det dags att dra sig till arbetet. Visst det är skitvecka men samtidigt inte mig emot, jag kan ta det.Det känns inte lika tungt som vanligt, och det är mycket beroende på vädret. Det är nästintill perfekt lite mer regn tack!
Well jag skall ta tag i min påbörjade arbetsvecka, och hoppas alla får en lika trevlig start som jag. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar