tisdag 7 augusti 2018

Ibland

behöver man göra en  hård-rensning bland människor, då det enbart blir en toxisk influens i ditt liv.
Det gjorde jag igår och fortsatte idag, det finns liksom ingen anledning att låta människor som absolut har 0% bra influenser  0% involvering i ditt liv finnas kvar, det enda dom bidrar med är drama eller något annat negativt. Vissa har ett sådant skadebeteende, jag blir fan mörkrädd.

Jag har konstaterat att jag har det absolut bästa människorna i mitt liv, 100%
Jag har en äkta hälft som jag älskar mer en livet i sig, han är det absolut finaste och bästa i mitt liv, vi delar ett helt fantastiskt liv (även med min städnoja OCD:) han bidrar till så mycket lycka, kärlek och skratt. Han är min trygghet. Jag har nog aldrig känt mig så älskad av någon, och det finns en anledning till varför jag vill vakna om dagarna. Han är den bästa vännen, personen som finns.
Dessa fantastiska vänner som ställer upp i vått och torrt, som bidrar med så mycket glädje, skratt, som man kan vara sig själv med, som man respekterar ut i fingerspetsarna, människor man skulle göra vad som helst för, och lojalitet och tillit, det växer fan inte på träd!

Det finns en incident som inte ens tål att upprepas, men det gjorde att jag rannsaka mig själv och valde där och nu att avsluta all kontakt med människor som vill en illa. Man behöver vakna upp ibland. Se sig om.  Vad är det som fungerar och inte.
Nu mår jag 100% bättre och står mycket starkare på jorden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar