måndag 27 juni 2016

Midsommar

och allt var det innebär, var spännande, den började med ca tre timmars sömn, yey! Va helt slut som artist när jag vaknade, och sedan började jag styra upp allt hemma, hade även en fusklapp så jag inte skulle glömma någonting. Elfving kom väl över nån gång vid 16.30 och sedan så fick hon snällt titta på när jag plockade, fixade ihop allt som skulle med. 
Vi skulle vara på plats runt 18 men med allt som skulle fixas kom vi lite sent, sammanstrålande även med hjärtat. 

Vi gick upp till Ullis, där vi fick ett glatt bemötande av syskonen. Fick ett glasvin och sedan satt vi och snackade lite, Mr trillade även in 25 minuter efter oss, och så här i efter hand hade vi kunnat vänta på honom också. 
Anyway, det vart grillning på innegården, Mr och Fine stod för grillmesteriet, jag är väldigt tacksam måste jag säga, för när det har grillats så är det alltid jag som får stå där, så två år på raken jag slipper sådant är fan helt magiskt! *ler*

Det vart en helt underbar grillning, köttet var kanon, lika så potatisen och allt annat till! Sjukt skönt att bara sitta och ta det lugnt, snacka och äta gott. Jag höll en rätt lugn takt med vinet också för tröttheten var överhängande och jag ville för mitt liv inte få någon migrän. 
Mot små timmarna så försvann hjärtat, Fine och Mr på A. 

Jag och Elfving satt kvar, men det vart tyvärr inte långvarigt då hon fick totalt sneflippen, men shit happens. Vi åkte hem i en taxi och jag var rätt irriterad så jag tror inte jag ens sade hej då, utan dundrade rätt upp till mig. Där släppte all surhet och tröttheten gjorde sig påmind, Mr kom också innanför dörren och vi recappa lite av kvällen och gick och lade oss. Jag tror jag fan somna innan huvudet hann nudda kudden. 

Lördagen så satt vi bara hemma hos mig, någonstans mot natten kände jag fruktansvärd smärta i magen och jag började seriöst må skit illa, och svettningarna som kom var bara helt ubervidriga. Jag vet inte vad jag hade ätit men ni vet när man blivit matförgiftad, och det sprutar från båda hållen, ja då är det fan inte kul!
Kaskadspydde och kaskadsket för en hel arme! Jag fick sådan feberfrossa tillslut så det var löjligt. 
När jag vaknade på söndagen kändes det som någon hade kört över mina inälvor och slängt tillbaks dom ut och in. Tanken slog mig att inte gå iväg mot jobbet, men hann bli så bra att det inte var någon panik för att skita på sig i alla fall. Har gått runt och mått smusunkigt och magontet är ju ingen höjdare men är glad över att jag slipper spy! 

Borde skriva om nattens miffo också, men jag orkar inte mer, nu ska jag försöka få i mig mer vätska! Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar