söndag 13 april 2014

Så mycket

man sover när man har vart sjuk eller håller på att friskna till, jag vakna motvilligt upp, men sova hade jag garanterat fått! Anyway, dagen började med en stråååålande ficka med mitt bästa lilla bus, Tessie:) Som även hade skatter med sig, vi satt och surra en stund i soffan innan hon skulle iväg till sitt jobb för natten. Jag gick hemma och skrota lite, åt, och börjar titta på Harry Potter. Jag älskar Harry Potter filmerna och funderar seriöst på att låna böckerna av Tessie. Lite skevt att jag inte läste böckerna innan, men aaaa well, shit happens. Höll på att missa tåget också *skratt* så kan det gå.

Igår så beställde jag även lite brädor till grabbarna, för nu har jag fan bestämt att ta tag i Örebro besöket inom snar framtid. Sedan försökte jag leta gardiner, och ja jag är inte allt för mycket för just sådant, men tänkte i alla fall nåt insyns skydd, även om det inte är så mycket insyn. Jag gillar faktiskt mina fönster, men tänkte mer långsiktigt som till sommaren, slipper irriterande ljus osv.
Anyway, nu sluddra jag bort mig igen, det är tydligen sjuuuukt svårt att hitta just sådana gardiner, skydd till mina fönster för det finns knappt i dessa mott, så nu blir det en utmaning att sy. Det är också en sak jag är helt värdelös på att göra, jag gick ju för god sake slöjd! Aaaaw well, får väl se det som ett framtida projekt.
Natten på jobbet har vart extremt lugn och nu väntar jag bara på att dessa sista timmar kan flyga förbi så jag får åka mot Centralen och handla på vägen hem. Vill som sagt sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar