onsdag 12 oktober 2016

Ibland händer det!

Oh yeah, man får fan inte ge upp hoppet! Det rassla in dagar för lilla mig! YEY!
Så i helgen ska jag vara support och lösa kassastrul, oh, kommer få sitta framför en dataskärm och rädda kollegor i nöd! Happy! Så jag kan inte hänga läpp, eller vara sur just nu *ler* Jag vart rätt chockad då jag kom till jobbet och insåg att jag haft en bra kollega natten jag var ledig! Yes, det var fan avrivet deluxxxx, så im happy :)

Lite ledsen är ja ju för att jag inte kan följa med Mr till 40-års festen (jag såg fram emot den), men han klarar sig utan mig, han har ju sina bästa vänner där och jag behöver verkligen få in cash just nu, December kommer bli en dyr månad. *ryser*
Ja och jag hoppas jag får en 100 lapp för tv, samt något för makapärsaken man sätter på huvudet som följde med telefonen. Jag är glad om jag landar på en 500 kr, det skulle göra min vardag så mycket lättare just nu.
*suck* Det är inte så ofta jag sitter på pottkanten, men den här månaden var fan inte att hurra för. Tur att man har mat hemma, och det enda jag faktiskt kommer fylla på med är mjölk och frukost, jag ska försöka börja tömma frysen. Dock har jag mig själv att skylla, jag betalade 3 hyror på en gång, samt dubbla betalningar för något som egentligen ska dras den 25 men ville bara få skiten ur världen. Asch jag klarar mig på 1000kr till lön, jag får helt enkelt göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar