tisdag 11 juni 2019

Så hade

Hon semester igen, och där av lyste jag med min frånvaro.
Vi kom hem från Sweden Rock i söndags och det var en lättnad av dess like. Jag fick äntligen sova som en stock, Bam över 10h!
Min festivalupplevelse i år var ju inte direkt den bästa, den började med allt för lite sömn, jag fungerar inte på tre timmars sömn. Jag ville bara åka hem, tills vi gjorde om lite i sängfördelningen och jag fick sova. Men då hade jag redan gett upp att se några band eller att försöka göra det bästa av de återstående 2 dagar. Det kändes faktiskt riktigt uberjävligt.
Jag har aldrig varit så sjuk av hemlängtan eller någonsin ångrat att jag gjort något förutom i år. Med facit i hand, så hade jag nog stannat hemma och jobbat om jag hade vetat att jag inte fick sova. Så årets Sweden Rock går ner som en av det sämsta festivaler jag någonsin varit på.
Det som var kul dock, var att träffa alla människor, det var faktiskt riktigt roligt. Jag fick skratta och t o m bada, och det mest imponerande var när mannen dök i!!!! Jag är så imponerad! Ni fattar inte, han ogillar verkligen att bada i svenska vatten så att han av alla människor hoppar ner i havet och badar, ja det är stort!

Anyway, idag var min första arbetsdag efter semestern och jag kan säga så här, jag kommer få jobba framöver, för idag höll jag på att bara ta mitt skit och gå hem. Ingenting fungerade, all min material och arbetsverktyg var som pust väck. Fick börja om från början igen och jag är i princip gråtfärdig. Jag har så mycket att göra den här veckan och jag blir bara ledsen, för jag vet faktiskt inte hur fan jag skall hinna med allt!
Dock så är mina stammisar tacksamma över att jag inte har någon mer semester för än sent i höst, samt  så har de varit fram och uttryckt glädjen att jag är tillbaks samt att det är ordning på torpet. Så det var i alla fall en ljuspunkt idag.
Denna vecka blir som sagt otroligt påfrestande och för mycket jobb, ser fram emot nästa vecka då jag är lite mer ledig.

Jag är dock jävligt glad över att vara hemma igen, våran lägenhet, våran säng, våran toalett äger just nu! Rinnande vatten och att få tvätta händerna överdrivet mycket är magiskt!
Nä nu skall jag koncentrera mig på att radera bort mail, joy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar