söndag 15 februari 2015

Igår

Började dagen med 5h sömn sedan kicka jag upp pisstidigt, jag höll på att fixa och dona, fatta inte riktigt vars all tid försvann, men vips va Mr innanför dörren och gjorde min dag. Denna uppenbarelse av karl får mitt hjärta att att smälta, och elefanterna springer runt i magen, slår liksom aldrig fel. Fick även beerpong i present, så den kommer garanterat komma till användning nästa SaunaTime!

Anyway, svirade på mig kläder, snackade en snabbis med mor, och sedan så gick vi över till Elfving. Mr hade fixat massa hjärtformade donuts samt vanliljkaffe i present och det mina vänner det knäckte! Spot on! Hon vart så glad :) Vi rusade vidare till tunnelbanan för Mr skulle iväg på konsert och jag skulle möta mor, Mr och morsan missade varandra med nån minut, och mamma var en aning besviken på att hon inte fick träffa mysteriet *ler*
Jag och mamma promenerade upp till Elfving, och där möttes vi av Tessie, och massor med människor samt hennes moster, mamma och Kjelle. Tog oss ett glasvin innan vi skulle ner och äta, snacka lite skit, vilket var så fantastiskt trevligt.

Vi gled ner till Athena, och det var en fantastisk middag, så mycket skratt, godmat och mer skratt, så fantastiskt lyckad födelsedagsmiddag, det var verkligen länge sedan jag fick så ont i magen av att skratta, samt känna så mycket kärlek i ett och samma rum.

Efter några timmar så gick vi upp till Elfving och tog oss ett par glas, fortsatte och skratta och umgås, sedan började människor droppa av. Födelsedagsbarnet vart rätt salongsberusad och gjorde en klassiker, banga och gick och lade sig tidigt *ler*
När vi väl kom till A så undrade resten av människorna vars dagensbarn var, men som sagt hemma och sov *flin*

Det var verkligen så fantastiskt mycket människor, för mycket helt enkelt. Tokmycket, jag fattar inte riktigt vad som hände, men efter mycket om och men så fick jag nog, ja det var nog ölen jag fick över mig, där kände jag bara att Fuck this shit!
Mr hade visserligen kunnat stanna men han tagga med mig hem.

Tunnelbaneresan hem var ju mer än rumsren *skratt* inte nog med massa hångel och händer innanför kläderna på varandra, hade jag kunnat hade jag nog satt på honom där och då. Utan några hämningar. *skratt*
Kom innanför dörren, lagade lite mat till Mr.
Sedan så råka vi hamna i sovrummet och mitt i allt så slinker det bara ur en jävla massa saker ur min käft, så som i princip 3 ord med något med kärlek att göra.
Kände ren skär panik när jag hörde orden rulla ur min käft, hann liksom själv att haja att jag verkligen sade det.
Fatta mig rätt, det är klart jag mena vad jag sade, men det hade kunnat komma ur kanske lite smidigare, och samtidigt kanske inte då slänga ur mig massa asshole och douchbag i sammanhanget. Jiiiiisesss, ibland är jag bara sämst. So fucking sämst!

Anyway, han sprang inte här ifrån i alla fall, och det är klart att han har fattat att jag känner massor för honom, för dum, är nog det sista han är. Han sade bara lugnt, i kind of figured.
Jag är så förutsägbar.

Anyway, efter mycket om och men somnade vi, sedan var morgonen ett rent helvete, asså jag drack typ 3 vinglas igår, och var så uberbakis och huvudvärken från helvetet. Första gången jag vakna var vid 8, sedan 10 så fortsatte det, varvat med vatten huvudvärkstabletter och sömn. Mr kom och väckte mig någon gång vid halvfyra. Vilken väckning, damn! Jesus!
Är inte ens en morgonmänniska men den här personen gör saker med mig, att jag själv blir helt förvånad.
Jag hoppade in i duschen efter mycket om och men, och när jag kommer ut så har han fixat kaffe med skummadmjölk! Jag visste inte vars jag skulle ta vägen, men seriöst! Jag har inga ord för det!
Jag kan liksom inte fatta, asså det är fan kärlek. Det finns en anledning varför jag faller, faller hårdare för den här människan varenda gång jag träffar honom, för han gör sådana fantastiska saker. Nu kanske det här låter helt sjukt, men kaffe är liksom dödsallvarligt för mig och om någon en viss Mr bara kan förbättra min upplevelse med kaffet, ja thats love man!
Hasselnötskaffet jag fick av honom ska vi inte ens gå in på. Pure Love.

Nä jag ska faktiskt slänga på mig kläder och dra över till Elfving, hon måste få höra om mitt klaver, smidig som en valross. Jiiisesss.... Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar