torsdag 26 februari 2015

Recap.

Som sagt i tisdagsmorse satt jag på jobbet och nös till, blodbad överallt. Några minuter senare kom den där blodbobban upp inklusive mer och käften full av blod. Yes, vart lite oroad, men Elfving sade att det kunde vara något blodkärl som pajat, så orkar inte ens oroa mig längre. Fuck it.
Jag är i alla fall feberfri sedan i måndags och mår bra, men med lite träningsvärk i kroppen.

Anyway, drog hem på morgonen och sov så fruktansvärt dåligt så när Elfving ringde och väckte mig, ville jag för mitt liv inte gå upp. Var dessutom fly förbannad. I just don´t do mornings.
Har man dock lovat och följa med så gör man det, hur mycket har inte hon hjälpt mig?! Så vi drar iväg mot Kungens Kurva. Vi skutta runt på Ikea ett antal timmar, det som fascinerar mig är människor som släpar med sig sina barn på Ikea och låter dom springa runt hysteriskt skrikande, tjoande som dessutom river runt på stället, och slänger saker och föräldrarna inte gör ett piss! Asså säger inte till barnen att lugna ner sig, dämpa sig och kanske flika in att det är inte okej att förstöra saker som dessutom inte är dina! Nej, inget sådant, det var som barnen inte existera. Det ska tilläggas att jag var skittrött men tack och lov för snabba reflexer för jag höll seriöst på att köra på några av dessa barn med kundvagnen då dessa ungar kom springande ut framför skiten, snacka om tvärnit! Jag blir så trött och framför allt arg, annat var det när jag var liten, fan man visste sin plats!

Anyway, jag är sjukt imponerad på bestie då hon handla för ett helt regemente och fick dessutom med sig allt! Fuck yeah! Hon är fan mästare på att packa, det visade hon redan prov på i New York *flin*
Jag landade hemma med en jävla massa ljus, badrumsmatta och lite småsaker. Sedan åkte maten in i ugnen och vinet på kylning, jag hade bestämt mig för att dricka bort dagens smuts och ångest. Sprang runt och städa lite eftersom jag visste att Elfving skulle komma, har nog inte städat så mycket på så kort tid på länge *skratt* Sedan övergick jag till att skicka ett kort mess till Mr.
Han skrev tillbaks, jag var måttligt road ska tilläggas, ja asså han hade inte gjort något.
Det var snarare jag som var skitbitter över 1. blivit sjuk då jag faktiskt hade planer på att åka hem till honom. 2 Jag saknade honom som in i helvete,3. Han råka säga att vi ses ju i alla fall på lördag (det i mitt huvud var inte positivt, då jag inte sett människan på en evighet)  3. Jag hade tänkt kidnappa honom på söndag och dra med honom på Stand up och middag men det visste ju inte han om, så när han planerade gå på en konsert på söndagen så lacka jag rätt bra för mig själv. Jag hade dock ingen anledning eftersom jag inte yppat ett ord om söndagens planer så jag får ju faktiskt skylla mig själv. Man kan öppna käften JESSE!

Så det ska tilläggas att jag sprungit runt, hela dagen på Ikea och morrat och svurit. Elfving sade dock inte mycket, men när hon väl yppa några ord, så var det bara sanning och jag fick helt enkelt gilla läget *flin* Tack för att du tar ner mig på jorden! Love u!

Så i alla fall, så skriver Mr att han ska komma över, och gissa vilken sväng humöret tog? *ler*
Elefanterna sprang runt i magen, leendet kom tillbaks, ja ja den människan går knappast att vara sur på. Jag och Elfving satt och spelade lite och drack vin, då Mr, (som by the way får min värld att skaka) kom innanför dörren. A sight for sore eyes.
HALLELUJA AND CAN I  GET A AMEN!
Vi snackade en jävla massa, skratta en jäkla massa, älskar Elfvings storys *skratt* Ja det var sjukt trevligt, tills jag inte kunde hålla mig längre, jag skicka hem Elfving. Sorry gumman. Men asså har jag inte sett Mr på över en vecka, saknaden har vart olidlig, ja och som sagt, de saker som händer med min kropp när han är i närheten. Darn! Fuck! Holy Mother Of God! HORNY DOESN´T EVEN BEGIN TO COVER IT!
Sedan så kan jag faktiskt inte beskriva den fucking, jävla kärlek jag känner för karln, jag kan liksom inte sätta ner det i ord. Okej, jag har medgett det för mig själv, och som sagt honom, i fucking love him,
But he does something to me, and his so easy to love. make any sense?! Säkert inte, det är knappt att jag fattar det *ler*
Ja, i alla fall, vi hade fysiska nattliga aktiviteter, och mina grannar lär inte vara glada! - Fan! Han är tillbaks! Det har ju vart så lugnt och tyst! FAN!
Och det ska påpekas att jag hade en sådan skum dröm, om att jag satt inför styrelsen, kändes som man var "in court, on trial" för högljutt sex, och dom skulle tvångsplacera mig i en annan lägenhet som skulle ljudisoleras.
Ja, ja, shit happens :)
Så att min vecka gick från ett åskmoln, blixtar och storm till total solsken, fucking aaaazom. Att bara somna med honom i min säng, hans närhet, hans armar runt mina, att vara tillbaks "in the nook" att bara ha honom nära, food for my soul! Så jävlar vilken humörhöjare detta var! Vaknade t o m glad! Natten har gått strålande! Ja, what can i say!? Happy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar