onsdag 16 december 2015

Recap

redan onsdag och jag vette fan vars tiden flyger iväg!
Anyway, i måndagskväll så sprang jag förbi hjärtat som satt vid Tegnergatan på en tapas restaurang och åt, hann byta några ord innan jag drog vidare mot Mr som satt i sin bil och väntade in mig, kärlek.
Vi drog förbi City Gross och handlade då Fröken inte hade något ätbart hemma. Kom innanför dörren och drog igång bakningen, med en assistent dessutom! Yey! Bakningen gick ju kalasbra, det var bara ugnen som tog en evighet på sig för att baka kakan!
Sedan slängde vi ihop en kycklinggryta som var helt vansinnigt god, men det var ju för att Mr gjorde grovjobbet. Han kan ska ni veta!

Vi avslutade kvällen med fysiska aktiviteter, DAMN! Den karln kan fan i mig få mig att komma, och KOMMA så det är HELT SJUKT! Jag klagar absolut inte! Tvärtom! Lord have mercy! Jag låg fan i mig och skaka i en evighet!
Efter återhämtningen, så började vi snacka lite och kom in på äktenskap, för han undrade om jag inte var nära att gänga mig. Och fy fan va glad jag är i dagens läge att det inte vart så, för det hade verkligen slutat riktigt illa! Det hade verkligen vart mitt livsmisstag!
Men jag är en aning kluven över äktenskap osv. Fatta mig rätt, jag är en då tjej/kvinna/brud what ever, och jag skulle kunna tänka mig att gänga mig, men av rätt jävla fucking anledningar. Att det är varenda tjejsdröm, vette fan. För jag är inte som alla andra brudar.
För om jag skulle någonsin gifta mig så är det fan i mig äktenskapsförord som gäller, det låter sååååå tråkigt, men det är liksom så mycket praktiska saker som skulle behöva lösas. För jag är en då en praktiskt lagd realist, så där skiter sig det mesta. Yes, extremt krånglig.
Sedan blir det fan i mig inge jävla kyrkor här inte, präster och skit går bara bort! eller massa spenderande med fåniga mängder cash på den dagen. Fuck that shit, jag är vid det här laget så praktisk av mig och framförallt för jävla ekonomiskt lagd att ens spendera några cash på just EN DAG! Går fan i mig fetbort! Ja, som sagt det där borde väl skrämma livet av vem som helst! Efter diskussionen så gick det fan inte många minuter för än jag däcka deluxx.
Fick ju sova med Mr och det behövdes för dessa mardrömmar var inte att leka med! Och dessutom sover jag som en stock när han är i närheten.

Tisdagen kom som ett skott, och Mr drog iväg till tandläkaren medan jag höll på med annat, försök till att fixa mitt hem, vart vansinnig, jag koncentrera mig på att plocka samt tvätta. Sedan kom Mr och vi drog iväg till Ikea. Han ska nämligen investera i en nysäng, snygg dessutom och samtidigt passade jag på att kolla saker till köket.

Fick ett vansinnesutbrott på någon skrikande unge, och skrek rakt ut, shut the fuck up!!!!!! Stäng av! Sedan gick jag och muttra och skrek till : -Well Fuck ME! Det värsta som finns i min värld är helt ärligt barnskrik, det skär och det går skräckslagna och illatillmods rysningar igenom hela kroppen! Det är vansinnigt vidrigt!

Anyway, sedan så handlade vi vad som skulle handlas och plockade upp Frida i staden innan vi styrde oss mot Orminge. Kom hem till Frida och Fredrik, fick en stor kram av Fredrik och tog mig en husrunda. Mycket fin lägenhet måste jag säga!
Frida ställde sig och lagade mat och vi socialiserade, supernice! Fick wineslushie vilket va skitgott!
Sedan så fastnade vi i någon film på tv, och efter mycket om och men så drog vi oss där ifrån, eftersom jag skulle jobba och Mr skulle skapa.
Vi drog förbi mig och dumpade av saker och sedan hem till Mr, vi åt lite samt kolla på ett avsnitt av The L word sedan var det dags med musiken och för min del andra eller tredje refrängen med andra ord sömn. I was out as a light.

Jo och igår eller var det i förrgår så fick jag mig visserligen en catch av YES IM A FUCKING BITCH and i know it!
Mr fick ett mess från hjärtat om en biljett till starwarsfilmen. (där tänkte jag redan : jahapp då va ännu en plan åt helvete! Story of my life!) Jag vart ruskigt, ruskigt besviken, för det var tänkt att vi skulle gå och se den. Speciellt, datenight. Call it what ever the fuck u want, men vi skulle se den.

Jag har så svårt för sådana här saker egentligen, och visst det svider en aning fortfarande, men jag har skitsvårt för när det är något som är lovat och ska göras speciellt och inte blir av, THATS WHY I DONT PLAN SHIT! Cause shit fucking hurts.
Samtidigt så förstår jag honom, får han en biljett till premiärdagen med bland annat hjärtat osv så vem är jag att stoppa honom!
Så kan jag vara arg eller ledsen en längre stund på honom, nope, det går inte. Men bitterfitta som jag är så kommer sådana här saker upp, att göra något tillsammans, planeras bla bla bla. så kommer jag ta det med en nypa salt.
Dock så tänker jag inte hänga läpp för jag och Elfving ska göra en heldag av det här.  Mat/bio och några glasvin på staden. Det kommer bli epic. Skitsamma jag kan inte vara sur,  jag älskar honom och han gör andra saker för mig och han älskar mig så vem orkar! Get a grip woman!
Nä nu orkar jag inte skriva något mer, utan nu blir det att ta tag i räkningar och annat skit over and out!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar