måndag 12 december 2016

Fredagen

spenderades på jobbet, fick en riktig guld-tjänst så jag jobbade på.
Lördagen kröp upp på mig allt för tidigt, och ni vet när man vaknar dödstrött samt inser att fan! Fan! Det är min enda lediga dag den här helgen och jag är uppbokad på allt som jag egentligen inte har tid med! Borde styra upp mitt hem osv. men ikke!

Aja, vi kom iväg i alla fall på födelsedagsfesten i Årsta, jag fick träffa en drös av Babes vänner, dock va vi allt för sena, men helt enkelt mitt fel. Det var i alla fall väldigt intensivt, mycket trevliga människor speciellt Davids kusin, henne va det ta med fan krut i! Samt att man kan inte bli annat än imponerad när hon har sytt hela sin utstyrsel helt själv! ASSÅ VA! Önskar nu i efterhand att jag hade tagit ett foto på kreationen! Aja, efterklok kan man ju vara.

Kände mig dock lite missplacerad då alla var uppklädda till tänderna, och där kommer en annan in med ja, jeans och t-shirt, men jag äger inga plajettklänningar så det gick bra en då.
Fick mig en och annan tankeställare längst kvällen, men det var dock p g a andra anledningar.
Anyway, vi drog vidare till nästa 30års fest och hamnade på A. Sade hej till Cassandra och sedan höll vi oss på nedre våningen, det är så förbannat varmt där uppe och stora folkmängder gör mig illa till mods då jag har panikångest, vill gärna vara nära dörren om jag behöver gå ut, vilket hände rätt frekvent då det var sjuktmycket människor på A.
Vi hittade Björn också, han älskade Babe, och han kunde liksom inte sluta hångla med honom, tills jag fan i mig vart sotis och sade att nu får det fan vara nog *skratt*

Hade utkik efter hjärtat men han hade tydligen fastnat i sina kretskort igen, så han lyste med sin frånvaro.
En väldigt underlig och helt galenkväll, men jag hade sjukt stört roligt förutom ett fatalt misstag från min sida, som jag idag inte ens vill kännas vid. Tänker dock inte gå in på det, det var bara dumt, och kommer aldrig då menar jag ALDRIG hända igen! Usch!

Anyway, ny vecka och Tisdagen är det tänkt att vi ska basta, så jag hoppas innerligt att den är bokbar, för jag behöver basta, jag behöver verkligen få relaxa!
Elfving undrade om vi skulle dricka lite vin, men sade att det får hon göra, jag ska minsann vara nykter. Det vart tillräckligt i lördags.
Sedan hoppas jag på att mitt kort kommer inom någon dag. Ja! Fick även ett mail som bekräfta att min Julklapp från jobbet är på G!
Det här året var det hur mycket saker som helst att välja mellan, men jag har redan skit mycket grejer till köket, men så det vart lite glas istället. Knivar har jag fan i överflöd.
Det fanns visserligen jätte jätte fina sängkläder men då jag har stort täcke funka det inte alls.

Sedan kommer dock de sista planerna smidas för Julveckan, och i can´t wait! Babe har visserligen fått sin julklapp och sin födelsedagspresent men jag tänkte försöka baka en kaka i alla fall. Sedan ska jag faktiskt överraska honom med en annan liten grej, men jag får se hur det hela går med den planen. *ler*
Aja nu ska jag väl försöka fördriva sista 10 minuterna innan jag ska öppna stationen för idag. Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar