tisdag 3 januari 2017

I lördags


Sov Mr och jag väldigt lite, så vi var rätt trötta när vi stressade iväg på varsitt håll.
Jag åkte till hjärtat med Elfving och började styra upp maten, det gick rätt segt, men fan den som ger sig. Nyårsmiddagen lagade sig inte själv. Fick även en julklapp av hjärtat, jag vart riktigt chockad! Vi som inte skulle ge julklappar! Ska köpa en ram och sedan ska jag fota det och lägga upp den, lovar! :)
Så efter några timmar i köket låg vi rätt bra till i tiden, det var både förrätt, huvudrätt och efterrätt.
Jag är väldigt nöjd med resultatet. Måste säga att vi fick fram middag till alla :)
Sedan satt vi och snackade och tog några glas, framåt tolvslaget tog vi oss traditionellt till A för att skåla in tolvslaget.
Jag hade skitkul och vart också rätt rund om foten men kul som satan var det. Efter mycket om och med så tog jag. Elfving och Mr oss till Täby.
Jag kan säga att slutet på kvällen, och början på året, utan att gå in på detaljer,  tog sig en rätt rejäl svänga. Orkar inte ens gå in på saken, men jag var väldigt väldigt ledsen när jag lade mig till sängs.
Ja, bara jag tänker på saken blir jag bara ledsen. Det var nog den värsta dagen på hela året so far 2016 och garanterat den värsta dagen på 2017 hittills. Jag har seriöst inte mått så dåligt på länge.

Söndagen när vi vaknade var det bara att suck it up och börja laga middag för vi hade ännu en tradition, nyårsdags middagen att avklara. Jag var mest imponerad av att hjärtat hitta ut till Täby :) Väldigt väldigt fantastiskt inslag! Ack så trasig jag var. Men det var trevligt som fan och jag fick tack och lov annat att tänka på för några timmar. Aja så kort och gott var väl början på 2017 ingen höjdare.

Anyway, idag så har jag hängt med Elfving och kollat på film, And then there where none. Omdöpt men en då, boken är nog en av det bästa av Agatha Christie, och remaken på filmen var väldigt bra.
Lagade lite mat och nu sitter jag här, har hunnit tack och lov tvätta lite också.

Får se hur veckan blir, och hoppas lite på att jag kan sluta må så jävla ruttet inombords och kommer lite mer i balans. Aja det blir nog bra. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar