måndag 3 juli 2017

Guns n roses

kickade igång min helg, gick av i torsdags sov några timmar och bästa bästa absolut bästa mannen i universum väckte mig med pannkakor! Efter litervis med kaffe tog vi oss mot Friends.
Det var ju jag som hade bokat våra biljetter så vi fick sittplatser längst upp, dessutom längst bort, FAIL, mega FAIL!
Jag satt där skräckslagen i luften, (kändes det som) och när babe kom tillbaks från att köpt öl så gick jag med på att leta efter bättre platser, kunde för mitt liv inte njuta eller stänga av rädslan.
Väl ifrån våra sittplatser så försökte vi kolla om vi kunde komma ner en våning, vi snackade med en tölp som var helt omöjlig, sedan satte vi igång och leta öl. Det roliga med det här var, att då fick vi nämligen gå ner några våningar, men ölen var fan slut överallt! Hur fan nu det kan gå till! WHY! Anyway, väl nere så hittade vi två sittplatser dessutom nära scenen och jag vart helt lyrisk! Vi kunde höra allt och se allt, sedan så slapp jag tuppa av! Dessutom behövde Axel en 4 låtar att komma igång!
Som sagt och gjort, så var konserten absolut sevärd! Det var fortfarande fart i gubbarna :) Jag hade en aaaaaaaazom datenight med universums bästa puddin 💓

Efter konserten drog vi vidare till A, och väl efter mycket om och men så kom vi in till staden. Det var tok, tokmycket folk men hade skitkul!
Våran hemresa tog väl ett tag men det gjorde inte så mycket för kvällen hade verkligen varit så fantastiskt bra :)
Väl hemma så vart det en hel del fysiska aktiviteter, mycket välbehövligt *ler* och jag somnade och sov som en stock efter allt kan jag lova! 10 h om inte mer, det var fan i mig på tiden!
Fredagen skrotade jag hemma ett bra tag. Orkade inte göra så mycket och jag och puddin gick och lade oss rätt tidigt.

Lördagen drog vi iväg på datenight på la casa, oh denna hummerpasta va! Asså den är gudomlig!!!!! Deras mat är faktiskt helt fantastisk!
Sedan vart det nerdsbar och vi måste bara dit igen, men att vi bokar oss ett bord! För denna fröken skall ta med fan spela tv-spel!
Efter massa goda drinkar så vart det Ankaret och väl där så vart det trångt, jeeesusss va folk!
Hade dock en skitrolig helg och fick kvalitetstid med puddin, so im soooooo happsy! 😀💓💓💓💓💓💓💓💓
Det känns väl rätt trist att behöva återgå till vardagen dessutom med Berta-Britta på menyn, men det skall gå! Nu ska jag sätta mig ner och glo igenom veckans erbjudanden, over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar