fredag 12 februari 2016

Gårdagen

var fan i mig ett hattande med sömn! Jiiiisesss, asså sova i omgångar, inte bra!
Så idag ska jag bara förbi och handla det jag behöver till helgen och Mr, sedan blir det sängen, sammanhängande sömn for the win! Yey!

I morgon ska jag även göra kycklingsoppa och lite andra saker. Ska pyssla om Mr för han är tvärsjuk. Usch stackaren, jag ska även förbi med halva apoteket + lite till. Bara han blir bättre och får behålla maten. Saknar honom så det gör ont, det blir i princip åka dit och lämna lite saker, sedan raka vägen till jobbet, kommer nog inte stanna och socialisera eftersom jag själv är så nojig över att få influensan. Ska jag bli dålig så kan det bli på tisdagen och inte en dag innan dess.

Anyway, är riktigt stolt över mig själv, har dragit mina Pws längst senaste veckorna och det går verkligen snuskigt bra :)

Själv så lämnade jag in ansökan när jag kom till jobbet, och jag tänker inte göra några som helst förändringar, utan nu får det faktiskt vara, jag får fan i mig magsår om jag oroar mig mer, inget jag kan göra åt saken en då. Nu ligger det i någon annans händer.

Även i natt så brast rutinerna igen, yes, oh yes, kommer upp på ena uppgången och allt är öppet, börjar ruttna rätt hårt på det här. Så jag får väl göra det till en vana att börja skriva rapporter och helt enkelt skita i att ta den sidan. Oh well, tänker inte utsätta mig själv för någon onödig säkerhetsrisk. Hell No!
Så i och med det hann jag t o m äta i lugn och ro, alltid något.
Nä nu längtar jag fan hem! Är inte gjord för att sova i hattande mängder.

Nä nu är det fan i mig dags att göra lite nytta, ska kolla igenom all jobbmail, over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar