onsdag 10 februari 2016

Nu är jag officiellt panikslagen!

Jag har lyckats samla ihop en bunt tjänster jag ska söka, men jag har ingen aning om i vilken ordning jag ska lägga dessa!
Ska jag söka en tjänst utifrån en fridagsgrupp, eller arbetsbördan eller tider osv osv. För det finns ingen som har allt i ett!
Sedan tittar jag, sneglar jag på ett par tjänster som börjar 22.30 och slutar 06.00 men då tittar jag på schemat och då kommer jag och Mr att gå om varandra igen, det finns kanske 3 som funkar med våra scheman, och dom suger verkligen hästballe, jag vill inte sluta klockan 07.30. *suck*
Tiden rinner iväg och jag vet helt ärligt inte vad jag ska söka!
Om jag söker min tjänst kommer jag jobba ihjäl mig, den har sämst tider, men schemat passar. Sedan har jag alla stammisar men orkar jag vara här i 2 år till!????? Och ju mer jag kollar på allt så blir jag mer osäker på det här. Jag har bara lust att börja gråta, för jag vill ju synka med Mr, jag vill ju vara ledig några fler dagar än just nu. Sedan skulle jag verkligen vilja ha en tjänst som faktiskt är mer skonsammare på kroppen, för fatta mig rätt, älskar motionen men inte den här arbetsbördan som ligger på mig just nu, det är såååååå mycket! Jag skulle inte tacka nej till just en uppgång.
Jag vet inte, oavsett vad jag väljer så är det lite mellan pest eller kolera. Får jag mitt förstahandsval som det är nu, slängs våra scheman om igen och vi kommer knappt se varandra, det vill jag ju inte heller. 2 år är dock rätt långtid på en tjänst och det kan liksom inte vara något halvdant för jag kommer sitta fast på den jag får. :/
Jag har bett Elfving lägga ett kort i alla fall, så vi får väl se.
Att lita på sin magkänsla, BAH! Jag har för helvete magkatarr av den här skiten och förvirrad, förtvivlad och allt annat mellan himmel och jord! Jag HAR PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!
DET HÄR SUGER! PANIK, PANIK OCH ÅTER PANIK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar