onsdag 6 april 2016

Idag har jag varit ledig-

vaknade av mig själv runt halvfyra, av att jag var kaffesugen och hungrig, ingen idé att ligga och snurra, klev upp och fixade frulle. Borde ha vart helt slut med tanke på att jag kom i säng vid 10 eftersom jag hängde på Elfving till läkaren, hon fick sig en hästkur.
Anyway, jag snackade med Elfving och mamma, lite uppdate medan man käka frulle. Funderade på hur jag skulle lägga upp dagen, hinna handla osv. hörde även av mig till Fridalainen som i sin tur hörde av sig och banga.
Jag har inga problem med människor som bangar men kan känna att lite framförhållning, för då hade jag kunnat höra av mig till människor och hittat på något annat. Aja, jag drog iväg och handlade istället, tog en promenad och bara vägrade stressa idag, tog tid på mig på citygross och fick mitt förbannade kaffe! Hade idétorka när det gällde maten, men så hade dom musslor för 39 kr per nät så köpte ett, resten hade jag hemma :) Vart uberglad!
Så när jag väl kom hem så tvätta jag klart, hann dammsuga och sedan började jag med maten, musslorna vart himmelska! Och medan jag står med musslor samt köttfärssås samt ugnen på i 190 så ringer jobbet och undrar om jag vill jobba extra! Asså! Framförhållning AB! Var ju tvungen att tacka nej då jag knappast kunde skita i all mat på spisen. Aja.
Köttfärssåsen dränkte jag med vitlök i mängder samt habanero, den vart ruskigt god, hade även bönpasta som jag testa och det funkade faktiskt!
Så bra dag när det gäller mat. Sämre med planer och man blir så fantastiskt irriterad och besviken.
Tappade all inspiration till allt, tänkte fixa mitt hår, måla osv. och nu är jag skittrött och funderar på hur i hela helvetet jag ska orka hålla mig vaken!
Ja ni vet, ibland har man bara en svacka, och idag är en sådan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar