tisdag 5 april 2016

Tankarna är många

och tiden bara fladdrar iväg och jag känner mig som värsta fastighetsskötaren vilken natt. Vad fan har jag liksom inte fixat och lagat och dessutom hunnit köra mitt arbetspass emellan allt som har havererat!

Jag är nog mer händig än vad jag ger sken av, men jag tycker inte om att göra fel, och jag har noll tålamod, så där av ber jag oftast någon annan fixa tekniska saker det är lätt att det blir fel och att jag tar sönder saker, dock inte på jobbet då jag vet hur dyra dessa makapärer är. Men fucking ey, vilken jävla problemlösare jag kan vara! Effektiv! Aja, nu är det i alla fall gjort!

Anyway, går av om nån timma, och jag ska tjoa mig hem, äta lite nattmacka och sedan följa med Elfving till läkaren.
Får se hur mycket jag hinner sova idag, för jag tänkte dra och handla på citygross, för dom har 5 packet kaffe för 99! Eeeeeh, taget eller taget?!

Sedan ska Fridalainen komma över och jag ska dra hennes polskamotorväg, borde verkligen göra det samma, men vi får se hur mycket energi jag kommer ha, med tanke på att Jesse ska laga matlådor till denna vecka. Tänkte faktiskt försöka göra några rätter och frysa in så det bara är att dra fram.
Försöker även hålla alla kostnader nere just nu för jag är fan inte rik *suck*

Anyway!
Vilket grispass jag drog av i natt! Har fan inte ens ord för det, men nu är det gjort, och måtte det gå bra resten av veckan. Nä nu måste jag fortsätta med jobbet, joy! Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar