onsdag 30 september 2015

Jahapp

då har man haft strömavbrott inatt igen, eller någon gång under morgonen, och ställa in alla klockor var ett fucking projekt! Damn! Men jag lyckades! Yey!
Svårstartad idag! AMEN! Kaffet har inte kickat in någonstans och jag är helt medvetslös. Ja, ja snart snart så.

Varför vill min

mage inte förstå det här med att vi inte ska bli hungriga på natten?! Jag har för fan slutat jobba natt! FFS! Frustrerande om inte annat, jag har absolut noll ork att göra mig en macka eller något annat att äta!  Det har snart gått 1 ½ vecka med nya dygnsrytmen, haja!

tisdag 29 september 2015

Då har

man en ledig dag i morgon som jag ska försöka fylla, jag är totalt nollställd samt kluven över vad jag ska hitta på. Ding Ding, ding dagens I-landsproblem!

Funderar på att ta en trip till K-rauta eller Bauhaus, samt gå ner i källaren och hämta någon form av väska, sedan ska jag försöka tvätta det som ska tvättas.

Är seg som deg, lyckades promenera från Gärdet till Fridhemsplan efter att jag slutade, raskt och friskt. Så nu har jag bänkat mig i soffan och funderar på vad jag ska göra.
Tristessen är ett faktum.
Ja, ja, I-landsproblem!

Igår lyckades jag

jobba igenom mina pass, jag var dödstrött sista passet och höll seriöst på att överväga om jag skulle lägga mig och nappa på golvet.
När jag väl kom hem på kvällen så insåg jag att jag inte hade någon matlåda för veckan så det var bara att ställa sig vid spisen och laga mat, asch, no biggie egentligen men när man är trött blir fan allt jobbigt. Snegla eller snarare lyssnade på ett avsnitt av Law and order också.
Sedan kom jag på den briljanta idén att bädda rent i sängen, förutom en kudde som fortfarande har Babes doft, får man inte ha honom bredvid sig så tar man var man har! Så det så! Anyway, så när jag väl lade mig för sömn så var klockan närmare halvtvå jag ska upp 9! 

Oh dessa mornar! Jag är fan inte någon renodlad morgonmänniska, det är konstaterat! AMEN! 
Att ta sig ur sängen, och upp så tidigt är bara helt fel enligt konstens alla regler, lagar och normer! WRONG! 
Det som är skönt är väl att man hinner se lite dagsljus om dagarna, men sedan är det inte så mycket positivt att säga om skiten! 
Jag vaknar inte för än jääääääääääääääävligt sent, runt 14-15 börjar jag känna mig som en normal människa. Eller ja, vaken! 

Jag har kommit på att jag tar ca 30 minuter på mig med dusch och smink/kläder, sedan 1½ h sitter jag och häver i mig 2 pannorkaffe och lite frukost. Tar med mig en termos/kopp kaffe och tar en cigg på vägen till jobbet och känner mig bara förjävla nyvaken, och då är det nästan 2 ½ h sedan jag vakna och en då är jag inte på topp! 
Tänkte faktiskt gå och kolla mina värden hos läkaren senare i höst, när jag orkar boka en tid, för jag måste förnya lite recept. Kan ju faktiskt vara så att man saknar något, men jag tror inte det. Har ju visserligen alltid vart trött sedan barnsben så det vore ett mirakel om vi hitta något som fick mig pigg. Nä nu ska jag faktiskt ta och leta lite info efter friskvårdsbidrag. Over and out.  

måndag 28 september 2015

Recap.

Fredagen vart jag väckt av Elfving, men kom faktiskt upp utan några problem, kanske p g a att mina alarm låg vid dörren så flög upp.
Tog mig till jobbet och första arbetspasset var sjuktlugnt, men resten av dagen hann jag knappt med att blinka. Det var löning och så supermycket människor som alla skulle handla någon form av reskassa eller månadskort, men jag som inte är så van att arbeta dagstider, tog mig ett djupt andetag och vägrade att stressa. Det gick galant, med en massa humor med människor kommer man fan i mig långt!
Tacka fan för att jag hade extra hjälp i Ropsten, jag piska ut människan för annars hade alla dessa resenärer fått stå och köa i all evighet, och jag vägra stressa. Hon var helt utom sig, men det gick bra.
När jag väl slutar så kommer kollegan 30 minuter tidigare och säger packa och dra! Asså var jag tacksam!? Amen!

Jag åkte hem, slängde av mig uniformen och tog på mig mjukisar, tog med mig en tjocktröja, gled ner till Elfving där hon har dukat upp ett jättefat med räkor samt aioli. Fick även mig ett glasvin i dörren! Asså va! Jag är bortskämd med fantastiska människor i mitt liv!
Vi satt och snackade, åt och vart supermätta, asså snacka om matkoma! Jag hade bara lust att bädda ner mig i soffan och somna, men vi bestämde oss för en skräckfilm (som dessutom sög) så den såg vi klart på innan jag gick över till mig och däcka på stört!
Lyckades sova och sova och sova lite till på lördagen, tog i lite väl mycket! Jag och Elfving tog några rundor runt lillsjön då det var så vackert väder. Det roliga är vi promenerar lugnt och stilla och det är typ tre pers som joggar förbi oss säkert 17 gånger på våra två varv *skratt* Skönt var det i alla fall, njuta av den friska luften samt naturen, så fantastiskt fint.

Kvällen kom snabbt och Mr kom även igenom dörren, what a sight for sore eyes! Jag styrde upp mig och vi gled över till Elfving, där vi bestämde oss för att gå på greken istället för att trängas inne i staden med alla andra, hjärtat hitta också dit. Efter en brakmiddag så åkte vi in mot vars annars en A? Orka hålla på att krångla en löning?! Där var vi ett bra tag och träffa många kära ansikten. Hade för övrigt en ruskigt bra kväll. Vi damp hem mot småtimmarna, åt och däcka i ett naffs. Fuck så bakis jag var igår när jag vaknade! Lät Mr sova, för det första var klockan för toktidigt, andra gången jag var in så kunde jag för mitt hjärta inte slita upp honom, jag försökte kärleksfullt, men han vände sig och sovvidare, asså vill man väcka någon då? Nope!

Anyway, försökte bota baksmällan så gott det gick men morgonen var allt annat än bra, hemma hos Mr fick jag dock Cola och han fixade även pizza till oss, det hjälpte en hel del! Vi såg på serier och film, och bara allmänt slappa, helt fantastiskt bra med tanke på att jag mådde skit. Dock efter att gått några fysrundor så kom min aptit tillbaks och jag mådde förvånansvärt bra! *flin*
Vi var även uppe på taket och skulle se månen men va fan för massa moln! Crap, vart rätt irriterad, men samtidigt så fick jag massor med kvalitetstid med Mr så fuck the moon right! :)
Det vart inte mycket sömn då båda hade svårt att somna och när klockan ringde 12 idag ville jag verkligen inte stiga upp, men det var bara att släpa sig in i duschen och än så länge har jag hållit mig på mattan utan att somnat! Yey!

Jag hoppas dagen går ubersmidigt, och att jag hinner laga mat ikväll, för jag behöver matlåda. Om inte annat lär det bli något som går riktigt snabbt. Nä nu ska jag kolla vars jag ska nästa pass, over and out!

torsdag 24 september 2015

Hade faktiskt en fantastiskt bra dag

på jobbet idag, sjuktbra kundbemötande, glada människor, jag kunde koncentrera mig på att hjälpa människor, ingen jävla stress. Fick även mycket blickar på gaddningarna men jag orkar inte bry mig. Kommentarerna lär komma!
Träffa fantastiskt roliga kollegor och fick skratta en massa, det var länge sedan jag trivdes på jobbet. Det känns faktiskt som ett helt nytt jobb, jag har fan inte jobbat som Spx på länge snarare som någon städslav.

Anyway, mamma och Jabbar dök också upp på jobbet, vart överöst med massor med blommor, två jättesuperstora buketter, mammas var garanterat bäst, hon känner mig innerligt när det gäller färger, allt i höstens kulörer, i love it! Har ju inga blommor hemma, orka vattna liksom! Ibland är det dock jävulskt kul att få en bukett, även om jag tycker det är onödigt i vanliga fall, för dom vissnar ju!!! Asså, dumt! Ja asså jag tycker det är att slänga cash i sjön. Asch jag är skittacksam!
Men fick användning för min vas :) Och dom är ta med fan skitfina!
Sedan fick jag två flaskor vin, ha ha! Så bra! samt en parfymflaska, and i love it! Som sagt saker som har en praktiskt användning är fan bra skit!

Kom innanför dörren för ett tag sedan och jag är fan helt slut, funderar seriöst på sömn.
Jag som skulle se på law and order ju! Crap!

Det är fan inte lätt

att släpa sig upp på mornarna, är allergisk deluxx. Speciellt då jag bara vill vända mig om och låsas att jag inte hörde det förbannade alarmet. Att jag sedan har ca 5 alarm på mobilen och en en annan väckarklocka som kickar igång är en helt annan femma. Man får inte nog av klockor!
Jag behöver godtid på mig att vakna, jag är inte direkt den människan som slänger sig ur sängen, drar på sig sina paltor och drar iväg, hell no! Jag behöver duscha, och framförallt dricka mängder av kaffe! Det är det sista som tar tid, att faktiskt få i sig någon slags föda och vakna. Ja menar jag kan vara klar på 10 minuter, men frukosten tar tid!

Idag känner jag mig i alla fall mer stabil till sinnet, efter att fått sova, vilket var guldvärt så känner jag mig helt okej. Hann t o m med ett tidigare tåg så hann jag och ta en kaffekopp i all ro innan jag skulle sätta igång och jobba.
Idag kommer morsan förbi jobbet, får se när hon dyker upp. Annars så ska jag försöka hitta sthlms stadsmission här på ropsten, det var inte det lättaste! Over and out!

Känslan att komma

hem efter en helt överväldigande dag, då jag är så trött och utarbetad och känslig så det brast. Tårar i 190, men en då tacksam över dagen, mina kollegor ställde upp 100% för mig då jag var ringrostig som fan! Asså är så tacksam! Fick så mycket stöttning och var så tacksam och glad. Fantastiska människor!
Hjärtat messa också mitt i rusningen och frågade vars jag var, 5 min senare efter en hjord kunder kunde jag messa honom, men då stod han redan framför mig. Fick en värmande kram, vilket rädda mitt humör! Sågs någon minut sedan rusade han vidare.
Jag har lagt 14 pussel idag, försökte lägga ett femtonde på väg hem, men ögonen gick i kors och allt såg likadant ut. Så kanske i morgon om jag orkar. Jag ska bara varva ner till ett avsnitt av law and order sedan ska jag bädda ner mig, och hoppas på mer sömn för denna Fröken blir fan inte trevlig på noll zero zipp sömn, snarare FITTSTORM av raseri och vrede.

onsdag 23 september 2015

Ps.

Vi ska ha fuckmarathons again :) just as u know :)
Asså ibland kan jag vara så finkänslig så det finns inte. NOT!
Babe tog upp att det var snart ett år sedan vi började träffas, "dejta" som han så sött kalla det, asså karln är bara för jävla ubersöt. Jag flikar in, " - du menar när vi börja knulla! " Oh dear, det lät liksom som den mest känslokallaste personen i världshistorien. Där hoppa grodor ur min käft som vanligt, jiiisesss.
Han har dock helt rätt i datumen, jag var lite ute på felspår, jag var inte riktigt 100% vilket datum det var vi möttes, men han lyckas ännu en gång imponera och överraska mig och mitt hjärta bara smälte igen.

Ett helt år, jag hajar inte riktigt det! Har tiden gått så snabbt!?
HAR DU HAFT ETT SÅDANT TÅLAMOD MED MIG?
Men jag är så tacksam, tacksam över att du är i mitt liv, för du är det finaste i hela universum, för ingen har nog någonsin fått mig att må så fantastiskt bra som du, jag har aldrig känt någon som dig, som förändra i princip hela min världsbild.

Jag kan säga med säkerhet att jag aldrig känt så här starkt för någon, ever, det finns liksom inget jag inte skulle göra för dig. Du har berikat mitt liv på så många sätt och jag har lärt mig så extremt mycket med dig som jag inte hade en aning om!

Jag önskar att jag har gjort något bra för dig, ens 3 %  jag har i alla fall försökt, jag vet att jag inte är någon expert på förhållanden och säkert ubersämst om man jämför med andra, men fuck it, för ska jag vara ärlig så har jag nollkoll på hur man gör, jag går enbart på magkänsla. Jag hoppas dock att du fattar att du är helt makalös karl, mirakel,  och att jag älskar dig av hela mitt hjärta, av hela min kropp och själ, fucking av hela min fucking existens. Ur it babe, ur my best shit ever!

Medvetslös deluxx

Tacka fan för att Mr my love, babe fick upp mig idag! Med knappa 4 h i bagaget och en väckning i morse av Elfving, när man precis har somnat så är jag mer eller mindre helt slut och trasig. Jag kommer nog vara rätt mör i kväll!
Anyway, är dock evigt tacksam till babe för att han drog upp mig, speciellt då jag inte är att leka med, syrlig, bitchig och allmänt som ett asshole deluxx. Morgon humör! Oh yeah det är bara förnamnet på skiten.

Anyway, Mr kom över inatt, och bara att sova med honom, ja nu vart det inte mycket av den varan tyvärr med magknipet från hell, men att bara att ligga bredvid honom, well thats the fucking thing det går inte förklara, when it is the love of ur life and u ask urself what in the world did i do right to get such a amaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggg person in my life????? Did i win the fucking lottery? Fuck me, u can say that again!

Haft en riktigt bra

kväll, bästa Frida kom på besök. Lagade lite mat, en bacon/broccolipaj. Sedan så satt vi och snackade och drack vin och champagne, mycket superdunder trevligt!
Vände en sketendag till en mycket bra kväll, hon hade en helt sanslösbra resa, och är uberavis!
Snackade även om flytten, och det är ju sååååå kul att hon har hittat " the love of her life " och ska flytta!!! Kommer bli aaaaazom, no fucking doubt! Är så glad för att hon är så lycklig :)

Fick även massa snorquille och vanliga sådana! Hon är bäst! Sedan hitta hon världens bästa kaffekopp till mig ever! Asså, hon pricka in grejen så in i helvete! Grumpy/i dont do mornings! Amen!!!! Så in i helvetes bäst! I love it! Samt att den var så stor! I fucking love it! Stor kaffebalja!
Well nu ska jag väl se ett avsnitt av CSI sedan ska jag faktiskt försöka sova *suck* detta kommer bli ett projekt. Over and out.

tisdag 22 september 2015

Skulle på promenad

men nä, jag sket i det.
Jag ska väl släpa mig till ica och handla, sedan hämta ett paket.

Mitt humör är fortfarande helt sämst. Mycket pga igår samt att jag sov bort hela dagen idag, det  vart fan inte bättre. Försöker vända detta, men det går fan segt med den saken.
Tänkte skissa men har jag lärt mig något så inte med irritation i kroppen.

Nä, jag vet faktiskt inte vad fan jag ska göra för att få upp humöret. *suck*

Gjort bort mig

med att sova bort hela dagen! Bra Jesse! Fucking great! NOT!
Fucking stupido!
Jag somnade tillslut, men det var a struggle deluxx. Anyway, hade störda drömmar igenom hela natten. När jag väl vaknar så vänder jag mig bara om och somnar om, så att gå upp 11 vart halv tre istället. Fuckat bort en heldag samt dygnsrytmen *suck* aja, jag får vara trasig i morgon.

Positiva är i alla fall att jag slutar sjukttidigt på fredag, mot en fridag, har ju fan inte hänt de senaste 10 åren! YEY!
I morgon måste jag sätta mig ner och räkna på ekonomin och vad, hur, när osv. för den ser jävligt mörk ut. Så länge jag kan peija mina räkningar är jag glad. Anyway, det löser sig, det måste lösa sig helt enkelt.
Nä jag ska styra upp mig.

Amen!

Nä nu

Har jag legat och vänt och snurrat och tänkt.  Släpper irritationen och gör det bästa av situationen, orka! I'll live!

Kortfattat

så var dagen bra, spänningen släppte så fort jag klev utanför dörren.
Jesse har räddat en och annans dag idag! Orkar dock inte gå in på vad det va, för är lite nere, depp.

Dagen och framförallt morgondagen vart inte alls som jag hade tänkt, jag vet, det är sjuktlöjligt men känner mig bara jävligt ensam.
Jag hajar varför människor gnetar och blir inte alls sur över det, det är skitsamma, det är bara när jag har målat upp vissa saker i mitt huvud och är inställd på dessa, det är när dessa saker går åt helvete då det blir skitjobbigt för mig. Därför jag nästan aldrig planerar, och tänker inte göra det heller nå mer för jag kan fan inte ta det.

Fuck it, jag kanske känner mig bättre i morgon but i doubt it.
Jag undrar va fan jag gör vaken fortfarande, men som sagt irritationen är på topp, satte igång och lagade mat istället, terapi slipper tänka. Ska kanske sätta igång att baka. Ja, ja over and out.


söndag 20 september 2015

Ååååh

glömde ju, senil som jag är, skriva om att jag faktiskt är jävligt nervös för i morgon.
Sjukttaggad men nervös, och orolig över att det inte alls är bra, att jag kommer faila, samt prestera dåligt, sämst.
Asså fatta mig rätt, jag har jobbat där i 100 år, det är inte så att jag inte kan mitt jobb, men det är en då en omställning. Sätter så jävla höga krav på mig själv, man är ständigt sin största kritiker. Aaaw well jag ska göra mitt allra bästa så får vi se om det går bra. Ja menar är det något jag är en jävel på så är det ta med fan service!
Usch, nervo....

Asså

fan jag blir så trött på människor, speciellt en tölp som verkar ha som mål att trycka ner och terra Dannes syrra. Seriöst, hon måste ha det mest tråkigaste liv ever, och vad är det för elakheter hon sysslar med! Tragiska människa som känner att hon måste förstöra för någon annan, hon måste reta sig något kopiöst på D´s syrra, hennes familj, framgång osv. Förbannade fittnylle.
Ja, ja alla retar vi alltid någon!

Är helt slut

får man sova nu? Asså jag hajar ju att det är för rövtidigt, men jag skulle inte tacka nej till sömn.

Det är rent!

Skinande! Och framförallt dammfritt! Vilket jävla projekt, nästa gång jag tar alla hyllor, luckor, dörrar, lister, utrymmen osv ja det får fan dröja ett tag till! Tråååååååååååååååååååkigt!
Tacka fan för att Elfving hjälpte mig ner i källaren med alla sommarkläder! Men nu är varenda skåp, dammtorkat, kakel osv osv.
Nu tänker jag bädda ner mig i soffan.

Så där ja, vaknade av

mig själv vid kvart i elva. Den ni! Det har väl för fan inte hänt sedan jag var sjuk, och det är jag inte, inte mer än vanligt, anyway.

Glömde säga det att babe har gjort mig totalt beroende av pussel asså nördvarning deluxx. Han lagade  också pannkakor till mig här om dagen, vilket jag totalt glömde nämna, helt fantastiskt. Som sagt jag har inte ätit pannkakor på en evighet.
Han gör sådana fina saker för mig, asså jag älskar honom, varenda millimeter.

Nu sitter jag med en kaffe och sedan ska jag köra på igen för kan fan inte maska när det kommer till städandet. Over and out!

Kan uttrycka min lördag

med några ord, Storstädat deluxx!
Alla lister, alla skåp, garderober,vrår. luckor till allt, det som inte hanns med var att damma av tvbänken, sovrummet, duschen, samt langa ner saker till källaren.
Om någon enstaka timma ringer klockan och man kan ifrågasätta sig vad i helvete jag gör vaken så sent, det vart så!

Idag ska jag tvätta det sista, dammsuga sängen, fixa det sista med allt skit och hoppas på det bästa. Fick i alla fall middags sällskap av Elfving, vart laxsoppa och smörstekt lax i ugnen så nu har jag mat i veckan! Yey!

Jag har även kirrat Hailstorm biljetter till februari för JAG FIXAR! Tadaaaaa Biaaaaaaaaaaaaaaaaatch! Ikväll har vi även kommit på den mest epic´ska julklappen ever!
Asså när jag och Elfving sätter igång och brainstormar, då blir det bara kalas! Så yey fucking me! And my babe is gona loooooooooooooooooooooooooooooooooove me :)

Asch, nu ska jag bädda ner mig, god natt och håll tummarna att jag kommer upp vid 10 idag! Bajs!
Over and out.

fredag 18 september 2015

Igår fick

jag kvalitetstid med både mitt livskärlek och Elfving, vi tog en tripp till Ikea och det mesta jag hade på listan kom faktiskt med hem. Enda jag inte orkade med var att hitta en vettig och storkastrull. En annan dag.
Sedan så fick jag även sova med Babe och umgås idag innan han skulle till jobbet. Själv var ju tanken att ta tag i mitt hem, men jag skiter i det och softar istället. Tar skiten i morgon, jag orkar seriöst inte ens dammsuga, det får se ut som det gör.
Nä nu ska jag, eeeeh softa vidare. Over and out.

torsdag 17 september 2015

Går av mitt sista nattpass

med flaggan i topp! Hurra!
Det är med en skräckblandad glädje jag snart går av mitt pass. I natt gick det ta med fan undan för jag vägrar låta mig nedslås av någon.
Nu ser jag fram emot nya intryck och framförallt mer humana arbetstider, jag hajar också att det kommer bli kämpigt med att vända dygnet och anpassa nya vanor osv. men det får ta sin tid och det är inte för en hel evighet jag ska ha dessa tider, vi snackar max några månader. Fast det vet man faktiskt inte helt 100% heller, det här bolaget kan vända upp lika snabbt som det vänder ner.

Anyway, idag ska jag börja smått vända det förbannade dygnet. Så idag blir det kvalitetstid med Elfving. Som sagt, sedan blir det att dra av sitt förbannade hem till råtthål. Det ska ta med fan bli ordning på sakerna. Får se om jag hinner och orkar måla något också. Allt i sin stilla takt, jag tänker fan inte stressa någonstans. Punkt!

Betalade även av min dator idag, fick helt enkelt nalla på sparcashen för olika anledningar, det sved, men vad fan ska man göra, nödvändigt ont, jag är beroende av en fungerande dator. Ja, den är betald och klar slipper jag ens tänka på den saken.
Jag funderar på att göra några extra dagar i oktober. Nu kan jag faktiskt gneta frivilligt!

Anyway.
Såg även Efterlyst igår och det handlade om män som misshandlar sina flickvänner/fruar/sambos osv. och ca 16 fall resulterar årligen i mord. Fick en bitter smak i käften, allt det jag hade glömt om kvinnomisshandlaren dök upp som ett brev på posten, och jag kan säga att jag rös in i märgen.
Tänk om jag hade gängat mig med den idioten och flyttat med honom till mitt ut i ingenstans?
Asså, fy fan, jag tackar min lyckliga stjärna att jag kom på vilket psykfall han faktiskt var innan det var försent!  Usch säger jag bara! Han hade nog slagit mig sönder och samman och jag hade nog aldrig kommit där ifrån.

Det är bara skrämmande. Nä, tacka fan för att jag älskar Sthlm! Och min nuvarande situation med så mycket kärlek i livet så det står underbara till.
Är så tacksam för sååååååååååå mycket och för alla underbara människor i mitt liv.

Så sammanfattningsvis så sitter jag här med en blandad förtjusning för ett nytt kapitel gällande arbetet och skräckslagen på hur det kommer påverka det privatlivet, kommer jag träffa Elfving mer? Hjärtat, Babe och resten av Co.
Kommer jag trivas? Kommer jag palla att jobba som jag gör? Osv osv osv osv.

Jag har en miljontankar om det här, men det är väl rädsla för något nytt antar jag. Man är så invand i sina mönster vant sig vid att det äter upp en inifrån, ångesten det negativa, man tänker automatiskt negativt istället för att kanske se något ljus alls. Helt enkelt van vid att vantrivas och van vid att alltid få allt skit. Dock så har dessa tankar blivit lite bättre med Elfving samt Babe dom smittar ner mig med sin glädje, och oftast går jag runt en stund och vältrar i skiten, men sedan kommer jag på mig själv. För jag tänker oftast på att dom är så glada, och jag vill också vara glad. Visst jag kommer alltid ha min bitterhet kvar, men jag tänker inte ge mig.
Well, vi får se, jag kan dock inte sluta att vara glad just nu, för det är jag! Innerligt! Jag har bara lett sedan jag gick min öppningsrunda i morse! Jag slipper skiten! Jag behöver inte göra det här mer! YEY!
Nä dags att runda av, har besök sista gången av morgonpersonalen. Så over and out!

Och maten, ja jeeeeeeeeeeeeeeeeesuss jag kommer säkert skita för ett helt regemente! Det brinner fortfarande i käften!

onsdag 16 september 2015

Lagade mat

idag, kycklingwok, tror jag överdrev med habaneron som vanligt för tårarna rann och jag svettades som aldrig förr! Jiiiisess, min mage kommer garanterat hata mig, fast det gör den redan.

Jag

Sitter här och undrar va i helvete jag gör vaken, men massor i skallen, livrädd för mycket, och utanför min comfyzone.

Ogillar verkligen när ens självförtroende dimper ner i 190, kanske inte visar det alls men inombords är det fan ett kaos! Blir glad om jag får några timmars sömn idag.

Handlade i alla fall så något är avbockat från the 2 do list.

tisdag 15 september 2015

Det slog

mig idag när en av mina stammisar kom förbi och sade att " -du kommer bli saknad! "
Vart sjukt rörd, och kom på att jag också kommer sakna dessa människor.
Så lite bittersweet är det allt.

Mr

My Babe, gjorde fan min natt, han kom förbi jobbet. *flin*
Vem är mest glad!? Jag! :) HAPPY!! :) 

måndag 14 september 2015

Längtar innerligt

till att få dra av mitt hem, asså då menar jag storstäda, från ta me fan taket till golv, varenda list och vrå, alla skåp och luckor varenda centimeter av mitt hem, tänkte börja lägligt på fredag och dra av allt, fortsätta med eländet på lördag om jag inte hinner med allt. Asså är så fucking leds på att se på skiten. Visst, min OCD har blivit mycket mycket bättre sedan jag flytta, och av Elfving samt av jag vart tillsammans med Mr, det ska vi fan inte sticka under stolen!
Dock så behövs det, sedan har min ekonomi visats sig vara sämst denna månaden så då kan vi lika gärna hålla in på att slösa cash, slösar hellre ajax, såpa osv.
Ska även försöka vända dygnet redan på torsdagen så jag kanske kommer i säng innan klo 8 om dagarna. Kan ju vara bra har jag hört!
Nä om man ska orka göra ett ryck eller om jag bara ska kolla på ett avsnitt av Retro, ja och på tal om det, kan för mitt liv inte haja att SVT inte tänker göra en säsong till!!!! Katastrof! Det är ju nu faktiskt ett helt fantastiskt program om man är nostalgiker som en annan! Jag förstår fan inte!

Igår var en känslomässig dag, inte nog med ett antal utbrott och ett bråk med mamma, så var jag hela tiden på vippen att få ett mental breakdown, tacka fan för att Babe gjorde Baconrullen och Fine hjälpte till mig med att ta ansvar över en himmelsk potatisgratäng! Och med dessa två i köket så vart maten himmelsk! Babe körde habanero i rullen och den va så fantastiskt god! Oh my god!

Sedan satt vi kvar hemma hos hjärtat och bestämde oss för en visit på A, det var faktiskt kul, även om det var karaoke. Vi tog oss hem efter stängning och gick och lade oss relativt tidigt, bara att ha babe i bredvid mig i natt, var food for the soul.
Önskar jag kunde ha piggat upp honom idag, han hade så mycket tankar i skallen och såg liksom att han tyngdes ner. Önskar att jag bara kunde ha kunnat göra någonting för honom. Han fick dock några våfflor men va fan gör det liksom?

Nä jag ska se på retro och vänta på att Håkan ska dimpa ner med tidningen. Over and out!

söndag 13 september 2015

Så är det.

Ibland behöver man

Att bara vara tyst och hålla avstånd från alla människor även den man älskar mest. Inatt var humöret så sämst så vågade fan inte yppa ett ord. Sågade redan ner en kund. Jiiisess mens är fan en biljett ifrån madrasserad cell.

Nu är det bara några timmar kvar

av den sista helgen av nattjobbet!
Jag längtar innerligt efter att slippa den här skiten, för det enda jag kommer verkligen, verkligen att sakna är ju mina fantastiska kollegor, stammisar, Nicko och Nichel.
Men dessa fylleskallar, pundare och blockmongon kan fan i mig dra åt helvete, inget jag kommer någonsin att sakna!
Sedan får vi faktiskt se vad jag kommer söka i framtiden, jag ska inte säga aldrig, för man vet inte, skulle t e x komma ett mer humanare schema så kan jag faktiskt tänka mig fortsätta jobba natt.
Just nu är det dock inte på tapeten, och den enda gången jag faktiskt kan tänka mig jobba natt, är när jag gnetar, då är det i alla fall självvalt.

Natten har flytit på med värk från hell, stoppat i mig så mycket tabletter så att mina inälvor säkert börjar strejka, men dock ingen citodon. Kollat på HBO på Russell Simmons Def Comedy Jam, vilka minnen! Har i alla fall dragit lite på smilbanden i natt. Fått något annat att tänka på.

Ska väl orka förbi Hemköp på vägen hem. har liksom inget hemma och det går ju inte!
Ingen mjölk till kaffet, hur fan ska det gå?
Ja och på tal om det, hur fan kom det sig att jag börja med den saken!? Förr så drack jag ju alltid mitt kaffe svart! När kom mjölken in i mitt liv??????  Så jävla skevt!





lördag 12 september 2015

Det är som någon öppna

en kran, att vakna upp och skvalpa i sitt eget blod igen, nu börjar jag ruttna, inte nog med sopig sömn, men lakan som är helt nerblodade igen *suck* Så det första vi började dagen med var att riva av lakan och tack och lov för madrasskydd men även den åkte in i tvättmaskinen igen, sedan släpa jag mig själv in i duschen, bytte alla dessa blodiga kläder till nya och styrde upp mig.

Mensvärken var ju ett faktum och vet inte riktigt om jag blivit immun mot alvedon, ipren osv, men det verkar inte vilja ta idag. Så började även dagen med att grina i kaffet.

Humöret är som något ur en skräckfilm för ena minuten är jag lugn och sedan känner jag inte ens igen mig själv.
Är dock mest jävulskt matt och trött av att ha så förbannat ont. Det tar på krafterna när inget hjälper, och har fan inte lust med att vara speciellt hög idag heller. Jag tar mina citodon när jag verkligen verkligen inte har något val, och jag vet innerst inne att det är nära nu.

Nu ska jag dränka mina sorger i mina sista godissvampar.

Ni vet

när man bara känner så starkt för en person, och det går liksom inte att beskriva i ord, och när man bara saknar att dra fingrarna igenom hans hår och se på honom när han sover. Saknaden är massiv och han är bara det mest spektakulära, fantastiska, helt enkelt det mest bästa i hela universum.

Fittan blöder

och mensvärken från helvetet! Vakna i en blodpöl av dess like, blir så trött!
Anyway, går förbi min mack och handlar, för hade inga alvedon hemma och har inte så stor lust att vara hög som ett hus just nu. Plockar med mig godis, men tror ni inte killen som jobbar där glömmer packa ner mitt förbannade godis!!!!!
FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK!
Well, det är mänskligt att göra fel, så jag kan inte vara allt för arg på honom heller eftersom han är skittrevlig, och brukar jobba där när jag handlar, samt så får jag skylla mig själv för jag var inte alls fokuserad.
Tog i alla fall telefonen och informera att Tant minsann kommer och hämtar sitt godis, för jag har Fucking Berta-Britta och jag behöver choklad!

FAN, blir så förbannad på mig själv också som inte alls var med i  packandet. eller vågen där skiten faktiskt låg!
Asså jag blir vansinnig! GAH!
En hel jävla natt med riksmongon och fylleskallar också, som inte jag mådde redan skit!
Har fan lust att börja gråta!!!!
ÄR DET EN BRA DAG SO FAR!? FUCK NO! DET ENDA POSITIVA ÄR ATT JAG FROSTAT AV DEN FÖRBANNADE FRYSEN!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW FUCK!

fredag 11 september 2015

Det ska

förövrigt blir skönt att slippa den här stationen, för bajsmannen har vart framme igen. Jag skonar er med att inte lägga upp några bilder.

Onsdagsmorgon

slutade med ett långt samtal med Elfving sedan däcka jag som en stock.
Sov och sov och sov och sov gjorde jag, ont i hela mig efter fittnatten jag hade.
När jag väl kravla mig ur sänghelvetet hade jag nackspärr och en iiiiiiiiiilande huvudvärk, vet inte riktigt i vilken riktning eller ställning jag sov i men det var helt fel för kroppen! För fröken kände sig som ett betongblock. Anyway, styrde upp mig sakta men säkert, hängde tvätt och såg sedan att morsan hade messat, så slog en signal som inte vart så långvarande.

Hörde direkt på rösten att hon var påverkad, sade bara snabbt att vi hörs en annan dag, hej då! Jag har fan radar på skiten, och det jag verkligen avskyr är hon "under the influence" det går liksom inte att snacka med henne.
Trodde jag i min vildaste fantasi att det skulle sluta där! Ha! så dum jag kan vara ibland, terrorn började rätt snabbt. Mess efter mess damp ner, hon med sin martyriska offerkofta och skuldbeläggningen samt att hon säger upp kontakten osv. osv. osv. Ska jag fortsätta!
Ja som sagt jag avskyr att prata med henne när hon har druckit för hon blir fan i mig helt dum i huvudet.

Så där började min dag så bra! Said no one ever, hon kan verkligen förstöra ens dag så grönjävligt och såra mig innerligt men hon tar aldrig ansvar för det.
Precis som på min födelsedag, own up to it, och säg som det är, och kom inte med några dåliga ursäkter samt försök till att släta över det, sådant är jag fan i mig allergisk emot.
Fattar fan inte hur svårt det kan vara.

Jag är så leds på den rollen jag har haft sedan farsans död, jag har vart dotter/farsan/fixaren/morsan och fan i mig lite till. Jag vill bara vara en dotter och jag är leds för att ta hand om en vuxen människa. Jag älskar min mor, fatta mig rätt, men nu får det fan vara nog.
Och jag är garanterat leds på dessa fyllemess och outbreaks samt att vara någons personliga soptunna.  Jag har också ett liv och leva och när fan slutade jag vara viktig eller har jag ens vart det?

torsdag 10 september 2015

Tisdagsmorgonen

var kall och uberblåsig, jag tog mig med tunga dock snabba steg till Mörby och hade världens timeing när jag väl kommer upp för sista trappan, Österkärståget check på den. Så var ute hos Babe en kvart senare, så tacksamt! Var dödstrött!
Så svira av alla kläder, borsta tanden och gick och tvärdäcka, ja lite trassel med tvn först, tyckte så synd om babe som fick vakna upp, sedan stänga av allt, för jag är så oteknisk. Han lät mig sova, och om jag sov! Som en stock! Det finns inget bättre än att ligga och sova med Babe.

Han hade tandläkaren, och han väckte mig runt 16 tror jag, jag var helt sänkt. Hade en plan på att ta med honom och bowla, men vet ni vad, spelar fan ingen roll vars vi är någonstans och om vi hittar på saker eller bara ligger i hans soffa och tittar på film, det viktigaste i det hela är att jag fick spendera tid med honom. Vi såg skräckfilmer och slutligen en riktigt rolig skräck/komedi. Den var fan i mig bra skit :)
Han lagade även mat åt mig, helt fantastiskt god köttfärsås som jag även tog med till jobbet och om den inte var god igår så var den fan i mig himmelsk idag! Asså, karln är så duktigt på att laga mat, allt han rör blir fan magiskt!
Anyway, som sagt hade en helt fantastiskt dag/natt med babe, och ville för mitt liv inte att han skulle dra och jobba eller jag själv.

Babe började ju tidigare än mig så han drog nån gång vid 18 tiden, själv stannade jag kvar och gick och skrota, började tillslut diska, och medan jag står i köket i min ensamhet så går grannen igång med någon eurotecno och börjar yla i 190, det lät värre än när någon försöker strypa en katt! Det fortsatte med dvs diskolåtar blandat med hårdrock och någon countrydisco. Ja herre jävlar! Människan höll på att yla i 3h! Asså okej om jag betalar för att se någonting, men ofrivilligt kattstrypande är fan inte speciellt kul!

Vid 21.30 lugna människan ner sig! Då passa jag på att äta lite baconrulle som Babe hade gjort, helt fantastiskt gott!
Sedan styrde jag upp det sista och drog mig till jobbet, kände mig relativt uppåt en då, speciellt efter att fått ny energi från att vara med Mr, det ger mig alltid en boost.

Kommer till jobbet och har som sagt min nya fantastiskt duktiga kollega Magnus på plats, han är helt fantastiskt! Han har fixat och donat, och jag blir nästan tårögd varenda dag, för jag är så tacksam.
Vi pratar lite och sedan åker han hem.

Jag öppnar jobbsidorna på datan och kollar igenom den senaste informationen, och där slår det mig att tjänsterna är anslagna. Drar mig ett tag, för jag vet att mina förhoppningar är lika med noll.
Samlar kraft och går in på tjänsteresultatet och där någonstans mitt i all sörja så ser jag mitt anställningsnummer! Jag tittar på mitt nummer ett antal gånger, dubbelkollar och trippel dubbelkollar och tappar hakan i marken, samt så börjar tårarna rinna! Jag har fått en av dessa tjänster jag har sökt!
Ni fattar inte vilken jävla lycka! Jag trodde fan inte mina ögon!

Jag slipper äntligen natten! Jag behöver inte slitasönder mig längre! Jag har 7 nätter att bocka av och i helgen gör jag min sista helg på denna station! Jag är så glad! Så tacksam!
Okej att det kommer ändra sig rätt radikalt med tiderna, men vet ni vad! Allt är bättre just nu, för jag är leds på att vara ensam, ansvar, och rent säkerhetsmässigt så är det under all kritik.
Jag behövde det här! Så lite mer normala tider så kanske man hinner träffa människor också och inte alltid vara så in i helvetes trött!

måndag 7 september 2015

Så en liten recap

över helgen. Fredagen var som sagt helt fantastiskt, när jag och Elfving slår våra huvuden ihop blir det fan så jävla bra.
Musslor, kantarellpaj, bakning av tårtbotten och maränger och bara helhäng.
När Tessie hade rullat hem så tvinga jag mig in i duschen, var helsänkt, men kunde som sagt inte se ut som Lopploella när kärleken kom innanför dörren.
Hann precis klart med duschen när han kom hem. Han stod med en muffins med ett ljus på, och en present, den karln är ju liksom present nog *ler*
Fick mig oljefärger och en palett, och det kommer väl till användning då mina oljefärger har torkat in, och en palett äger jag inte, utan brukar bara ta vad som finns till hand, som burklock osv.
Han är kärlek.
Sedan så var det bara helt underbart och känna hans hud emot min, och slutligen bara somna in i hans armar. Finns fan inget bättre på denna jord, det liksom gör min vardag värd att leva.

Lördagen kom som ett brev på posten, och fick kaffe serverat rykande hett, och hann umgås ett tag innan han skulle iväg och jobba, Elfving hann också över, och innan jag visste om ordet satt vi på väg mot staden. Vi satt ett tag och dividera över va fan vi skulle hitta på, och jag kände bara att jag ville ha fetmat, pizza, så det blev det. Efter att vi ätit på pizzahut och fått ypperlig service av Robbin och hans kollega, besluta vi oss för att promenera igenom söder till gamla staden. Det var kylig luft, men så fantastiskt skönt att bara strosa fram. Jag älskar ju hösten, så jag är lyrisk över alla träd som kommer färgas i alla dessa kulörer, det är bara en fröjd för ögat, samt när det luktar höst. Känslan går liksom inte att beskriva.

Anyway, efter mycket snackande vars vi skulle osv. bestämde vi oss för ett break på Aifur för att hälsa på Uffe, kärt återseende. Vi tog några glas och snackade skit. Dock så kändes det att kvällen skulle bli rätt tidig, då tog vi våra pinaler och styrde oss mot A.

Väl i entrén så stod vi och snackade lite med vakterna och då dyker också hjärtat upp.
Vi gick in och hade lite kramkalas med grabbarna och snackade en massa, men efter nån timma så orkade varken jag och Elfving vara kvar och stå och trängas så vi åkte hem.
Jag kilade upp till mig och hämtade resten av musslorna samt tårta och sedan gled jag hem till Elfving, väl där åt vi och satte oss ner för att titta på skräckfilm. En väldigt skön avslutning på en långdag. Det började även ösa ute, så vi langa på ännu en film för jag ville inte gå hem i skiten. Jag rulla väl över runt halv sjusnåret och då var det uppehåll en stund, men så fort jag kommer upp för backen till mig börja det ösa ner.
Kom innanför dörren slet av mig kläderna och gick och lade mig, tror ni att jag sov! Om jag gjorde! Vaknade upp allt för sent, för jag hade ju tänkt städa mitt råtthål till hem, men så långt kom jag inte i planeringen.

I dag ska jag befinna mig i staden för att färga mitt hår, vi får väl se hur jag kommer orka med allt sen. Känner redan nu att det här kommer bli en lååååååång vecka. Måndag är här som en käftsmäll!

söndag 6 september 2015

Tredje året på

Raken då morsan inte hör av sig varken på brev, dator eller telefon. Asså ett grattis, men nä. Det svider rätt bra.  Ens morsa borde väl bry sig , men tydligen inte.

Borde sova

Men har inte kommit så långt.  Ligger och tänker på en massa som vanligt. 

Är så in i helvetes tacksam för vännerna i mitt liv även om dom inte är så många men desto mer kära. Karln, mannen i mitt liv, kärleken som får mig att vilja gå upp på morgonen. Han dom betyder precis just allt. Jag visste inte vad kärlek var innan han bevisligen visade mig det, jag visste inte hur mycket någon kan betyda för en.

Hur man kan älska någon så villkorslöst oändligt, och att man vill göra allt i sin makt för denna person, förgylla hans tillvaro, för hans lycka är min glädje och någonstans någon ro.
Man vill bara göra sitt yttersta för att få människan att må så bra som möjligt.
Han är kärlek.

lördag 5 september 2015

Igår

vakande jag av 7 larm, ena efter det andra gick av, skicka i panik ett mess till Elfving - Hoppar in i duschen ringer snart. Det är liksom ett Q på att jag pallar inte snacka, och jag är på ruskigt dåligt humör.

Hoppade vidare in i duschen och fixade i ordning mig, asså 4 h sömn är inte att rekommendera. Anyway, fick sällis av bästa Elfving! Hon är ju den soliga av oss två, men när hon kommer ut ur sin port är det som att det är ett åskmoln och blixtrar som dundrar ovanpå hennes huvud och minen! MINEN VA! Asså jag kunde ha sett en mil ifrån på vilket dåligt humör hon var på, epic! Priceless!

Vi tog oss in, och väl på Mariatorget går vi in på Salong Maria, där Frida har bokat tid till mig! Hennes frisör va! Og my god! I love her!!!!!!!!!!
Varför har jag väntat så länge för????????? Hon var helt suveränt, fenomenalt fantastiskt bra! Och henne ska jag fortsätta gå till och faktiskt helt stadigt, jag ska inte dissa mitt hår igen, ever!

Klippte av en bra bit men det kunde vart värre! Sjuktnöjd gick vi vidare till tuben och sedan starbucks.
Efter det var vi så möra så bio va inte ens på världskartan, så vi handla och drog hem.
Musslor, oh my god! Jag kunde äntligen damma av mina kockskills, asså ni hajar inte hur gott det var! Sedan slängde jag in en kantarellpaj och en tårta som Elfving fick gå loss på.
Fick även 3 fantastiskt underbara böcker av Tessie, asså är det någon som känner mig innerligt så är det fan hon, hjärtat och Babe. Men hon fick verkligen in allt! Jag är så tacksam, hade inte behövt någon present egentligen, utan hennes sällskap var ju faktiskt present nog. Men fantastiskt fina böcker, uppskattas så in i helvete! Oh i love em!!!!!

Anyway, borde verkligen ta en dusch, och clean upp för babe kommer få sig en chock om han kommer hit och jag ser ut som LoppLoella! Jiiiiisesss, ska bara orka!

fredag 4 september 2015

Får hoppas

att babe gillar sin överraskning för nu har jag kirrat något sjuktroligt :)

Bajsmackan

Fortsätter! Fick precis höra att kollegan som jobbat i 20 år ska söka tjänsterna som jag ansökt om. Visst jag visste att det var fler som var intresserade, men mitt hopp dog totalt nyss. 100%!
Jag känner liksom tårarna brinna i ögonen men jag får vänta med att bryta ihop tills jag kommer hem.
Usch, jag vet inte vad jag ska göra! Det är bara helt hopplöst :(

Jo en sak till

jag skrev om bemärkelsedagar och jag kan räkna upp dom på en hand, dom som vart bra. Så jag kanske ljög en aning när jag skrev att det bara var två stycken. Så är inte fallet, men en hand. Thats it.

Alla dessa Fb-tester

*urk* Ja, är det fan inte det ena så är de det andra.
Igår och idag har bröllop figurerat på fb. Och min hjärna börjar naturligtvis tänka i 190.

Jag har aldrig förstått på mig kyrkligtbröllop, ett stort nej på den. För det första så har nog allt det "kristna" förstört så väldigt mycket, jag är inte religiös, och jag har redan blivit banned/fördömd ner till helvetet av ett antal präster så nej tack. Stå i en kyrka och lyssna på allt dravel skulle snarare göra mig sömnig eller arg. Jag har lyckats somna på bröllop och dop. Sedan var jag ju faktiskt nära att gänga mig en gång men av helt fel anledningar, det kommer aldrig hända igen!

Skulle jag någonsin ens tänka mig tanken på att gänga mig, skulle det vara borgerligt, snabbt och enkelt. Jag skulle nog komma på något totalt radikalt och otippat, göra hela tjockasläkten förvånad och morsan förbannad.
Fattar inte grejen med att slänga bort massa cash på massa onödigt, its one fucking day!
Läste för ett tag sedan att brudar kan slänga bort hundratusentals kronor på bara ett bröllop!
Seriöst, sök hjälp! Det är för helvete en handpenning till lägenhet! Det är resor, gaddar, konserter osv!  Jag kan tänka mig en miljon saker att göra för dom cashen!

Jag motsätter mig allt som heter kyrkan helt enkelt, präster gives me hives. Det är som morsan och farsan gifte sig, jag avskydde prästen, and i made her know it. Farsan hade fan vänt sig i graven om han hade hört vad idioten (samma prälle) pladdra på på hans begravning! Jiiiiisessss, det var så förbannat osmakligt så jag skällde ut fanskapet.

Nä usch jag har så mycket åsikter så jag skulle kunna fortsätta 4 ever and ever om kyrkan och dess idioter.
Anyway, idag kom babe förbi med himmelsk matlåda, ibland kan han underskatta sin egen matlagning. Jiiiisesss, det var bara helt perfekt! Bara att träffa honom var helt fantastiskt, jag hoppas, hoppas, hoppas innerligt på att jag har en chans på någon tjänst, för inte nog med att jag är bitter till vardags, men det här är helt sanslöst! Mitt humör är verkligen det sämsta och jag vill för mitt liv inte att det påverkar oss negativt. Det känns liksom inte rätt mot honom på något sätt. I wanna be happy, och in a way är jag ju det, dock inte när det kommer till mitt arbete som vart min fastapunkt i så många år.

I hate the mood im in, och jag försöker kämpa varenda dag/natt för att orka och jag kämpar för att hålla humöret ovanför vattenytan.

father vs. daughter beatboxing

torsdag 3 september 2015

Dagens sanning

Vi har alla ett utgångsdatum och får jag spendera min tid med människor som betyder allt för mig och speciellt en kärlek som gör livet värt att leva, gör att jag vill andas, så är jag världens lyckligaste människa.

Va kul

att bajsmackan fortsätter för den här veckan. Usch börja precis grina igen, jag orkar fan inte mer, ska dessa nätter vara så här så lär jag ta livet av mig själv inom kort, eeeeh check, jobbet tar fan livet av mig! Tadaaa Bitch.

Ja som sagt passet började med olycka och stopp i trafiken så hann jag förbereda något innan stängning? Eh nä! Sedan så höll dom på med signalsystemet i natt och inget illa om dessa grabbar, absolut inte, för dom gör sitt jobb osv. men strömavbrotten skapar mer jobb för mig, för jag får dessutom återställa precis allt.
*suck* jag är dödstrött, helt slut i kroppen och ni anar inte hur mycket jag längtar efter min säng!
Jag slängde i mig maten, så efter 15 minuters vila måste jag springa iväg igen så jag hinner öppna detta rövhål till station. Att jag skulle ha 30 minuters rast om nätterna, ha ha låt mig skratta! Det är tur om jag hinner sitta ner i max 15!

Jag kommer garanterat gå in i väggen om det fortsätter så här! Fy fan va leds jag är!

onsdag 2 september 2015

Dagens ord

Är på ruskigt dåligt humör.

Och det enda som

Fattas just nu är babe, älskar att somna till ljudet av regn och dina andetag.

Och jag är helt enkelt inte gjord

för den här dygnsrytmen längre, hade det vart upp till mig hade jag legat och sovit vid typ 3-4. Jiiiisesss måtte dessa timmar flyga förbi för jag är dödstrött.

Problematiken

som uppstår då sekundäruppgångar stänger. Fick mig en ny hyrestgäst i hissen, hon hade bosatt sig där med upphängd tvätt, kudde, prylar överallt och att vederbörande vägrade flytta ut resultera i ordningsvakter i natt. Jo, jag tackar. Fick mig nästan en hjärtattack då jag trodde jag var själv på stationen.
Natten har vart jobbig, men tacka fan för fina kollegor som har verkligen ställt upp och hållit ställningarna medan man vart borta. Nu längtar jag efter min säng och vila för kroppen. För är det något, så har jag sjukt ont i den, inte nog med blåmärken i 190. Mina armar har handavtryck och dom ömmar något kopiöst *flin*

tisdag 1 september 2015

Sovit

som en stock.
Hade en sjukttrevlig dag igår. Tessie och jag drog och stor handlade, sedan så lagade jag mat till oss, Babe kom också och vi satt och bara snackade, firade stumpans som gick på semester. Frida dök också upp på några glasvin vilket var sjukt trevligt.
Behövde det.

Har dock ångest att behöva vistas på arbetet, för jag vet vilka monsterpass som väntar. Blir bara helt enkelt illamående för att behöva vara här! Såg att någon hade tömt och snott mina vattenflaskor, inte för att det är hela världen, men det känns fruktansvärt trist att behöva ta sig till Clas Ohlson och behöva fixa nya igen.

Anyway, till något mycket bättre, Babe fick ledigt i oktober och ingen är så glad som jag!!! Bästa födelsedagspresenten ever!  Och jag är rätt överlycklig för jag har fått sova med honom i några dagar nu, ni anar inte hur mycket det gör för ens hjärta och psyke, att bara få ligga nära någon som betyder allt. Det finns verkligen ingen annan jag vill vila min blick på.

Ja usch och den där bemärkelsedagen närmar sig. Jag kan bara säga så här, får fan ångest över den dagen. Jag har nog haft 2 födelsedagar på sin höjd som någonsin vart bra, men resten har liksom bara vart jävligt dåliga sådana, så jag ser helst inte till att fira dessa. Traumatiskt.
Så länge jag får umgås med människor som jag bryr mig och så är jag faktiskt mer än nöjd. och nu är jag garanterat den gladaste för Dublin is on!