lördag 21 juni 2014

Shits just sad!
Varför känns det som vi strävar 50år tillbaks i tiden! Jiiisesss. Jämlikhet, amen, men asså alla män är inte våldtäktsmän! Jag har idag träffat ett par av mina bästa och närmaste vänner, bland annat män. Vi satt och diskutera feminism och allt var det innebär. Den bilden som målas upp och spelas upp i media, sociala nätverk kan faktiskt dra åt helvete. Jag tror dessa militanta tanter strävar åt helt fel håll. Jag tror helt enkelt varje individ har en egen uppfattning om vad det är, i alla fall om man läser dessa helvetiska skriverier som spottas ut hela tiden. Jag är innerligt trött på det, och för mina kära vänner av det motsatta könet tycker jag synd om. Alla män har inte skeva uppfattningar om kvinnor! Skev syn, skevt tycke osv osv. Alla är inte onda sexistiska svin GOD Damn IT.

Jag är så innerligt leds på det här! Så ni vet inte!
Klart alla får ha sina åsikter vi lever i ett så kallat fritt land, men hello!!!! Alla män är inte svin! Det finns garanterat lika många sexistiska,objektifierande,osv stereotyper till kvinnor. Amen! Med världens skevaste syn på män, ja just det, jag råkade känna några en gång i tiden!
Jämställdhet i all ära, men feminism i någon konstig militant form, i don´t fucking think so. Måste vi dra alla över en jävla kam hela fucking tiden? Varför detta jävla hyckleri och dra ner alla i smutsen?
Fuck this bullshit säger jag personligen, jag är för jämlikhet och ömsesidig respekt, men genomsnittet artiklar och allt annat skit jag nu råkat läsa den senaste tiden kan helt ärligt dra åt helvete. Mina vänner, majoriteten av män jag har i min närhet är fan inget i närheten, på mils avstånd, ljus år ifrån av dessa monster som beskrivs! Helt ute och cyklar, jag tar fan avstånd från den generella uppfattningen som råder över just män.
Det finns fan rötägg vars som oavsett kön people! Kan vi inte bara respektera varandra och sträva åt samma håll istället för att make up the bad and the good guy?
Fuck this bullshit! Jag orkar inte mer!
Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar