måndag 2 juni 2014

Helgen

Började för fröken i torsdags, jag vaknade efter 3h sömn, sjukt, sjukt, sjukt trött och sliten. Tog mig samman och åkte till Elfving som satt och gadda sig i hornstull. Hade egentligen bara lust att vända om och sova, men har man lovat så tar man sig iväg, även om det tog emot. Vi satt och snacka samt garva läppen av oss, för Danne visa helt bisarra filmklipp, det var värt ansträngningen, sedan så har ju Tessie en sleeve to fucking die 4! Amen! Medvetslösheten var dock ett faktum och allt vart liksom helt fel på kvällen. Vi drog hem efter att vart förbi Stefan på ankaret, asså det gick bara inte vara där!
Det var ju prefest för sthlm fields och ja, det gick bara inte.

Anyway, lördagen hägra och jag var vaken tidigt runt 9 på morgonen, va fan ska man göra när det börjar borras? Jag satte mig och spela och där satt jag tills Tessie ramla in. Då engagera jag mig i våffelfrukost med bär/sylt och grädde samt ännu mer kaffe. Vi satt och spela ett tag tills vi styrde kosan till Ica, vi skulle ju ha mat för bastukvällen. Och strax efter 19 damp Mattias och Christer upp. Elfving fick ta det lugnt eftersom hon var nygaddad men basta gjorde vi, helt fantastiskt!

Hjärtat hjälpte mig sätta upp mina brädor, han är helt jävla fantastisk! Asså denna människa! Det finns fan inte mycket jag inte skulle göra för honom kan jag lova! Vi basta ett bra tag, sedan så var jag tvungen att ge mig för hungern tog över, jag gled upp och börja med maten och vips så satte vi oss ner med mat. Grabbarna skulle till Ankaret men jag orkade helt enkelt inte, jag var för slut efter veckors sömnbrist. Jag och Elfving satt i soffan och chilla sedan varva vi med Diablo.

Lördagen var inte sen med sin ankomst, jag sov som en stock och hade ingen tanke på att ta mig upp, men det ändrades rätt hårt. Fick ett mess från hjärtat, undrade om jag var vaken så det var att kliva upp. Danne trilla också in efter nån timma, och vi satt och snacka tills jag fick ett samtal som jag frös av. Brorsan från Helsingfors! Det var inte nåt negativt så, men jag fick panik faktiskt över att försöka snacka finska. Eftersom farsan och Kat trilla av pinnen var det här två personer som höll språket vid liv, jag fick snacka finska varenda dag. Från att gå till max 2 gånger om året och då är det med brorsan. Jag blir fan ledsen att ett språk håller på att försvinna, glömmas bort. Det är fan tragiskt! Jag vet inte vad man ska göra för att få öva på det här, men fan skam den som ger sig! Jag varvar ju med böcker faktiskt, finska, svenska och engelska det sistnämnda funkar alltid i böckernas värld. Vi får väl se, men i alla fall samtalet var ett jävla fiasko från min sida! Älskar ju båda mina bröder men Patrik kan jag ju i alla fall snacka flytande med, medan med Petteri blir det någon hackig variant av 10% finska, resten liksom Svenska/engelska. WTF! Blir fan deppig av det här!

Anyway, vi satt i alla fall och snacka, och jag ska försöka ta med fan ta mig dit över en helg, oavsett om  någon följder med mig. Vi pratade även om syskon och kom överfund med att Petteri har aldrig träffat Patrik, vilket är lite skevt. Petteri har ju träffat Marika, men ja hon är ju också ett jävla esse för sig själv, det är ett av mina syskon jag inte förstår mig på alls. Förstår inte hennes förbannade hat mot morsan eller mig. Jag satt dock och spekulera i om det kan vara avundsjuka från hennes sida, pga att hon inte fick växa upp med mamma 100% men det kan hon ju faktiskt tacka sin sida av sin farsas släkt för och inte rikta detta hat mot min mor, mot mig skiter jag fullständigt i när det hela kommer omkring.

Anyway, nu spann jag vidare på nåt helt annat, i alla fall. Jag måste bli bättre på att höra av mig till mina bröder samt att hälsa på dessa två människor. Att samtalet fick mig totalt ur balans gjorde faktiskt inte min lördag allt för glimrande. Hjärtat och hans morsa trilla ju även in då jag hade bror i luren och jag kunde faktiskt inte bara lägga på då vi snackar så sällan  Moving on.

Hjärtat drog dock iväg hem, cyklandes medan jag och Danne fortsatte att umgås. Jag styrde upp mig längst kvällen och vi hamna tillslut på Copperfields där ett flertal band spelade. Jag mötte mackan i övre baren och det vart ett kärt återseende har inte sett människan på år och dagar. Fick världens största kram:) Snacka lite om livet i sig, vad han gjorde nu förtiden, hur vi båda sakna att hänga på träsket, meshugga konserten på grönan osv. Det var kul, sedan så försvann han till sitt sällskap och jag och Danne gick ner för att se bandet. Det är som alla småkrogar, dom är inte anpassade för ett band helt enkelt. Bandet var dock helt okej och har potential, men att köra en lordie grej när det gäller utsmyckningen borde grabbarna helt enkelt skippa. Danne sade att det var någon ny grej, och jag kan spontant tycka att det är helt åt helvete fel väg att gå, det hade vart så mycket bättre om alla hade kört sin egna pryl med sina rock kläder osv. Inga jäkla halloween kostymer, behöver vi verkligen ett till band som klär och spökar ut sig? Dock så tror jag som Danne att det var för att pröva locka till sig mer uppmärksamhet. Well, jag vet inte om det funka. Vi drog oss dock därifrån, hoppa in i en taxi och drutta till Ankaret. Det var trevligt, jag fick fan skratta tills jag fick kramp i magen. En bra kväll helt enkelt.

Innan jag dock trilla hem så drog jag förbi Tessie och snacka, var rätt uppriven efter det misslyckade samtalet. Så det var helt fantastiskt att få snacka av sig. Efter det så trilla jag hem och lagade matlåda då jag skulle jobba natt igen. Fick väl sova så där, väcktes naturligtvis av borrandet igen. Anyway, jag kom till jobbet och gjorde sistaminuten ändringar angående tjänstepaketet. Så nu är skiten ändrat och jag sökte från hjärtat helt enkelt, inte praktiskt utan hjärtat. Den 9de anslås skiten så tills dess får man gå runt och ha ont i magen. Joy!
Veckan är skitvecka delux. Enda lediga dagen är på onsdag, där jag måste upp tidigare då jag faktiskt ska gadda mig på Torsdag, kan vara bra att komma upp! Vi får se om jag ska orka göra nåt annars har jag en dejt :) Ja, det beror på hur pigg jag är. Annars är det fan i mig jobb fram tills måndag morgon. Får hoppas att det blir en bra jobb helg med massa Diablo:)
Nä,
nu ska jag fan i mig hinna göra lite måsten innan sista passet ska avklaras. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar