måndag 8 september 2014

Efter en skitbra helg.

Så vakna jag upp till en ringning på dörren runt halv tre, vände på mig och somna om. Att jag skulle gå upp vid den tiden var ju inte på världskartan direkt, när nattjobb väntar, fuck no! Anyway, va hängig delux, men styrde upp mitt ass och tog och promenera. Nästan 5km i dag. 
Jobbet var i vanlig ordning ett jävla kaos, hatar innerligt söndagar, vilket gympass! 

Sedan har jag ont i halsen och känner mig förkyld, verkligen bästa veckan att bli sjuk på, skitveckan *suck* Jag vet ju att jag kommer ge mig fan på att gå hit i vilket fall, har inte råd att vara borta, finns inte på denna planet. 
Sedan så snackade jag med mamma och hunden. Ja, jag vet!!!!! Men saknar lilla livet och bara den grejen att kunna ha mig på högtalaren och höra hunden skälla till, ja det värmer mitt lilla hjärta. Saknar det lilla livet så sjukt mycket. Visserligen saknar jag mamma också :) Klar som korvspad! Annat vore bara konstigt. 
Ja vi får väl se vad veckan har att ge, känner att det kommer bli kämpigt, får helt enkelt ställa in mina promenader och försöka vila så mycket som möjligt, fan dessa jävla förkylningstider! I hate em!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar