tisdag 16 september 2014

I Söndags

så kom Elfving och väckte liv i mig. Hon hade på kaffe och vi satt och kukilura ett tag innan vi släpa oss till Ica samt paketuthämtningen. Handla lite nödsaker, så som mjölk, frulle osv. Sedan tagga vi oss tillbaks till mig, mådde som en påse skridskor. Vi hade sedan valvaka hemma hos mig, intressant om inte annat, samt skrämmande med SD. Fy fan! Är det nu man blir utkastad från landet? Är det nu man måste emigrera??
Nä men skämt åt sido, det är fan skrämmande. *ryser*

Anyway, nog om politik, vi umgicks, spela dibbe, åt lite middag. Sedan fick jag för mig att jag ska skulle göra äppelpaj, ja när man är sjuk behöver man c-vitaminer! Det var mitt argument. *host* som sagt, nyttigt och bra :) (NOT!!) Så det tryckte vi i oss, runt 3 tiden lämnade Elfving mig till mitt öde, medan hon skumpa hem för sömn. Jag satt uppe toklänge men fastna i vanlig ordning vid nyhetsmorgon. På tal om nyhetsmorgon! Jag & Elfving satt och snacka igår och vi tycker att Tilde är helt fantastiskt bra, inte nog med att Steffo är det, men hon är så där sympatisk och mysig som man bara vill umgås med. Jag tror hon är en sådan där fantastiskt fantasi morsa som bara är helt perfekt på allt hon gör. Ja, jag vet att ingen är perfekt men man kan få drömma i alla fall:)

Anyway, tog bort mig från extrajobb i helgen, jag är fortfarande helt trasig av denna jävla höstinfektions förkylning från hell, så jag orkar inte. Jag var jääääääävligt nära idag och ringa, och hade det inte vart för det urkukade simkortet så hade jag faktiskt gjort det, men telefonen började fungera ruskigt sent, så då gick det inte längre. aaaaw well 2 nätter kvar och slutligen 6 veckor kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar