måndag 1 september 2014

Jahopp

Det var den helgen, fylld av jobb.
Finns inte så mycket mer att säga, fick lite besök av Nichel som livade upp stämningen så det var riktigt kul, men utöver det, jobb.

Har även vart riktigt duktig i veckan, har promenerat ja och sprungit igen 5 dagar av 7! Helt sanslöst. Jag hatar som sagt att springa men en då så envisas jag med att göra det. Aaaaw well så länge jag mår bra, så är jag rätt nöjd. Har haft ruskigt skeva drömmar det senaste dagarna, vet inte om det är ensamheten som gör det, well well.

Sedan hände nåt skumt idag, jag vaknar, styr upp mig i vanlig oordning. Kollar luren och ett mess, -Hej. hur är det?
Asså, jag känner inte igen numret så jag messar tillbaks, -vem frågar?
Anyway, det kommer tillbaks att vi möttes på accurat. Jaha tänker jag, det var liksom år och dagar sedan jag var där, senast med Jimmy om jag inte minns fel.
Jag tänker så det knakar. Hajar inte vem det är, för han säger att han heter Hasse. Jag känner två, en av dom har tyvärr gått bort och den andra bor inte i sthlm längre. Skit samma, jag blir irriterad och skickar tillbaka att jag är för nyvaken för gissningslekar och helt enkelt inte vet vem fan som söker mig.
Han skickar ett foto, dåååååå föll pusselbiten på plats. Det är en snubbe jag var ute på en dejt med för ca 7 år sedan. Skumt?! Eh, svar ja. Scary? Svar ja. 7år sedan!

Som sagt, hade vi klickat eller hållit kontakten så hade det vart okej, men asså inte ett ord på jag vet inte hur länge! 7år! Nä då är det fan skumt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar