onsdag 3 september 2014

Tekniska prylar.

Just nu ruttnar jag helt ärligt på teknik. Inte nog med att datorn är på väg att lägga av så är mobilen keff. Ja, jag vet fan inte vad jag tycker och tänker just nu, förutom att jag är innerligt leds.
Satt och glutta på mobiler, men det känns som en djungel, och jag är faktiskt inte så sugen på att slänga cash på nåt sådant.
Anyway, igår så tog jag en paus i allt och gick på promenad, sedan hade jag röstkortet i väskan så jag passade på att bocka av det. Första gången jag faktiskt har röstat i ett riksdagsval! Yey! Sedan så snurra jag runt i Bromma Blocks och började promenera tillbaka hem, då ringde jag även hjärtat. Vi snacka lite och kom överens att käka så jag hoppa på tväris och drog mig mot Zinken. Väl hemma hos hjärtat så insåg jag att luren vägra ladda *suck* och snackade om telefoner osv. Vi gick till La Casa för middag och fortsatte att filosofera om allt och ingenting. Efter den fantastiska middagen så promenera vi och väl på vägen så var cykelringen öppen och vi kikade in. Ja, jag måste säga att jag visste inte att det skulle vara så problematiskt att skaffa sig en hoj! Man kan ju tro att det är lätt, eh nä!
Till och börja med är dom så avancerade numera så det är som att köpa en bil! På min tid var det treväxlar som gällde, här är det sjuttioelva stycken och massa makapärer, sedan är det en saftig prislapp på dessa och man undrar om hojen är gjuten i guld!
Usch för prylar säger jag bara!!! Nä, jag tror ta med fan att jag investerar i ett par löparskor samt lite träningskläder, för jag köper inte det här med hightec hojar.
Anyway, vi promenera hem till hjärtat och satt i hans soffa och drack ett glasvin, sedan så fick vi för oss att våldgästa Kellys vars Carro och Martha satt. Det var verkligen svinkul, jag märkte inte ens att klockan vart så mycket som den faktiskt vart. Men kul som in i helvete var det! Jag fick åka en omväg för att komma hem men allt tima tack och lov. Däcka rätt snabbt.
Inatt har jag vart extremt seg, men det ska nog gå en då, jag gör övertid 1h sedan ska det bli fantastiskt att åka hem och sova. Får se om jag får något extra i helgen, vore bra med lite extra cash. Aaaaaw well det märker vi. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar