måndag 29 september 2014

Löning.

Ja alla som jobbar helg, oavsett bransch, vet att det suger fet jävla svettig kamelpung!
Som jag beskrev det för en polare, man är hobby psykolog och bartender,(ibland sjuksköterska,) det enda som skiljer oss ifrån är att jag inte har något alkoholtillstånd.
Anyway, jag lyckades arbeta igenom helgen, med mycket jävlaranamma.

Jag har varit så trött, för ni vet när man ska lägga sig och sova, så poppar tusen och åter tusen saker upp, jag ska göra ditten och datten, sedan får jag inte glömma den saken osv. Ja, man ligger där och maler på, blir stressad, frågar sig själv, hinner jag verkligen med allt?! Så med 4h i bagaget per dag är det fan inte mycket att hurra över.

Jag skulle ju plugga, men det vart inget med den saken, istället byttes läsandet till dator och nedtankande av musik, helt lagligt by the way! Tanka på en sida med cash och sedan var det bara att börja leta skivor, länge sedan jag köpte musik, men ack så glad jag är idag. Tror det vart runt mellan 12-14 skivor totalt, snormycket reggae. Happy!

Anyway, i går morse när jag kom hem så funkade telefonen också, ja, det har vart strul, i alla fall, snacka med mor i 30 minuter sedan Pita, när jag väl skulle sova var tankarna igång igen, så fick väl 3 ½ h, happy!? NOT! Släpa mig dock upp eftersom jag skulle laga käk och städa, det sistnämnda vart det inte mycket av då jag slappa i soffan istället. Idag är det ta med fan muck! och idag är det också SAUNATIME! Lycka!
Så nu får klockan ticka på så jag kan åka hem och mala och basta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar