fredag 10 oktober 2014

Det ser ut att bli

En förbannat hektisk månad. Yes, underbart, said no one ever!
Jag har intervju på måndag, sedan är veckan fullspäckad av jobb, samt ett inplanerat möte med gardin människan som dessutom kommer hem till mig, sedan ska jag hinna med att städa, tvätta och laga mat. Sedan blir det förhoppningsvis banken också. Vi får se. Socialisera?! Eeeeh, ja just det, när ska man hinna det? Det blir en hel del att styra upp Tor-lör, men det är mest Bastu och sådant.

Ja, och sedan är vi inne på vecka två, där är det bara jobb. Sista veckan är det fan i mig möte nästan varenda dag, och jag som hade tänkt att lufsa runt i pyjamas och bara vara! Det blir fan inget med den saken. *pust*
När ska man faktiskt bara få vara ledig och sova, och skrota?!

Idag verkar det som att jag måste förbi Bauhaus för jag orkar inte vänta till nästa vecka med att köpa en del prylar jag faktiskt behöver, det positiva är att de öppnar kl. 06.00 så det är nog inga problem att hinna med den biten, det är bara orken som just nu lyser med sin frånvaro!
Jag har mig själv, och naturligtvis mina vänner, men hur fan får människor ihop sin tillvaro? Seriöst? Dessutom med barn och förhållande inblandat i det hela?! Träning osv. Är ni super människor? Har ni längre dygn än mig? Vars får ni all energi ifrån?

Jag känner redan instinktivt att jag inte hinner med något, nada, jag orkar knappt dammsuga hemma och ser hur det förfaller, dag för dag. Jag blir stressad över att aldrig hinna med något! Jag hinner på sin topp laga mat och köra en tvätt innan jag ska iväg igen. Hur gör man!???????????

Jag ogillar stress på högnivå då jag blir sömndepraverad delux!
Aaaw well jag måste försöka hitta någon jäkla balans. Sedan har jag en monsterfinne som växer på hakan, fett sexigt! Eh nä!

Igår va just en sådan dag då stressen gjorde sig påmind. Jag drog och handla, jag var dödstrött!
Men så fort jag kommer hem så blir det som att övertröttheten tar tag i en och vips kan jag inte sova. I och med att jag hade handlat så köpte jag en färsklax och ställde mig och filéa skiten, samt börja koka fond. Bra skit då jag inte haft något vettigt hemma på över 1½ vecka. Men kunde jag sova? Nope! Vid 13 tror jag att jag somna. Asså va fan!
Vaknade sjuuuuuktsent, men hann laga mat och fixa i ordning mig. Jag har ett jätte berg av tvätt som ligger hemma, det måste jag också orka ta tag i. Vars är min husa när jag behöver en? Gah!
Hur fan alla får sitt livspussel att gå ihop är beyond me! Jag har all respekt, för ni kan ju aldrig få sova mer än 2 h per dygn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar