onsdag 15 oktober 2014

När Berta-Britta

gör intrång samt påverkar en så fruktansvärt så funderar man ibland på att bara ge fan i allt samt att ta livet av sig, för dessa humörsvängningar, humörhöjare är inte min grej.

Jag vaknade idag av smärta från helvetet, åter igen tackar vi gudarna för legala droger, för utan dessa hade jag inte kommit upp ur sängen. Jag hade en sådan längtan över att ta livet av någon idag så ni vet inte, och då skojar jag fan inte när jag skriver det här! Vips 30 minuter senare så känner jag mig som ynkligast, vill bara börja gråta, för jag tycker så fruktansvärt synd om mig själv. 5 minuter senare är jag på krigsstigen med resten av världen och känner spontant bring it BITCH! MAKE MY DAY!
Varpå igen efter några minuter så sitter man där och vill för sitt liv inte vara så deppig som man faktiskt är just där och då! Ja som sagt humöret är som en fantastisk jojo. Jag blir så leds på det här!!!!!
Varför ska just vi kvinnor behöva lida och blöda i en evighet för???????? FFS! Jag är innerligt leds på dessa värkar! Samt detta humör! Jag kan seriöst inte vistas bland människor de första dagarna då jag får skiten, för jag är fan inte att leka med. Jag saknar helt förmåga att uppfatta andras mående och jag äger inga empatikänslor för någon, enbart mig själv och naturligtvis djur.
Denna förbannade kåthet som även följer är ju löjlig!!! Det enda som cirkulerar i huvudet förutom avlivningstekniker och mord, samt andra känslostormar är kuk! Knulla, bli påsatt, på alla dessa sätt som finns. Om jag hade en snuskig fantasi förr så är den fan ännu hemskare och så mycket grövre så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra av mig själv.

Jag känner att jag håller på att tappa förståndet helt, och nu tänker jag naturligtvis på stånd när jag skrev så där. Ni vet, en stenhård kuk! Gah! Vad jag skulle ge för att slippa vara på detta humör!

Som sagt och tröttheten är ett faktum, jag var upp vid 15 idag för jag trodde att gardinnissen skulle dyka upp, check på den att han inte gjorde. *Suck* Aaaaw well det ser ut som att jag får luska reda på mina egna på torsdag. Nä nu ska jag faktiskt testa om min mat vart bra. Styckade en hel kyckling som jag fräste på tidigare. Så over and fucking (yes please) out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar