söndag 26 oktober 2014

I fredags var det världens

och då menar jag världens längsta arbetspass!
En viss Mr dök upp på snabbvisit innan han skulle hem, det resultera i flera timmars uberkåthet. Aaaaaanyway.....Förutom kåtheten, så fick jag faktiskt besök av Joe, en irländare som jag hjälpte här om natten, med telefon osv så han kom hem. Diva var också förbi, han är bara för rolig, jag fick ju skratta tills jag nästan kissa på mig. Nichel och Nico var förbi, och sedan satt jag bara och vänta och vänta och vänta, vänta på att arbetspasset skulle ta slut så jag fick åka hem. Jag kan ju säga så här, när klockan slog 7 så var nog ingen så glad som jag! Jag valde att fira mitt muckande med att ligga. 
Jiiiiisesss snacka om att mina ljumskar har checkat ut! Jag har så ont i kroppen.
Och nej det är inte synd om mig *ler*

Anyway, kan säga att det vart en supersen morgon och sov väl några timmar innan Mr´s klockor gick av, ville för mitt liv inte släppa iväg honom. Jag gillar inte ens sova med människor, ännu mindre kramas och cuddle. Inte riktigt min grej, men det är det som är så sjukt, sover som en stock med Mr, kan inte sluta ta på honom, och bara närheten, ja den funkar. Jätte konstigt.
Tänker tillbaks och kan liksom inte minnas någon jag faktiskt trivts med, förutom några enstaka polare. Oftast blir jag så irriterad och sur på morgnarna så jag klarar inte av människor, men när man har en personlig barista så kan man inte mer än vakna på brahumör. 
Dock så ringde det på dörren vid 16:15 och där kom min andra personliga barista in, Elfving. 
Kärt återseende, fick en fantastiskt bra morgon med skratt och frukost.  
Anyway, jag och Elfving tog oss till Ica för att handla, för det var jag som stod för maten. Så efter massa snurrande på Ica och pakethämtande så trilla vi in hos mig igen. Jag började med maten och messade Hjärtat också. 
Vi umgicks och snackade om allt mellan himmel och jord,snöade in oss även på släkten,  och vi kan ju lätt säga att släkten är skev! Hjärtat trilla in. Det dracks lite vin och vips var maten klar. Cannellonis och lite sallad, funkar alltid, det gick åt kan jag lova :) Love it. 
Maten gjorde sitt sedan satt vi och jäste i soffan samt snacka i massor. Kände mig rätt vissen efter så lite sömn så bangade på A, Hjärtat, Elfving lämnade mig rätt snabbt, lika bra det för jag däckade strax efter tolv. Helt slut som artist! Tror ni inte jag kickar upp vid 8 idag! Fuck me! :) 

Fast det stör inte mig, tänkte ju faktiskt lägga om dygnsrytmen i och med ledighet. YEY!!!! Ledig!!! LEEEEDIG!
Jo, jag skulle ju posta ett inlägg om Layla, men jag måste redigera skiten till och börja med, and yes get back in the fucking cage!!!
Frågan är va fan jag ska sysselsätta mig med idag, borde kanske ta mig en långpromenad idag, eller bara ta mig någonstans. Ska dock ta och ringa mamma.
Jo jag skulle egentligen ta och måla eller skissa lite, samt sätta igång kanske att sjunga upp. Det var också länge sedan.
Tänkte skriva någon text men just nu snurrar det allt för snuskiga saker i skallen så det skulle bli porrigt istället, och nä nu får det fan räcka med porr. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar