måndag 9 november 2015

Fredags jobbade

jag som sagt extra, jag var helt slut när Mr hämta mig i Mörby. Vi åkte hem till Mr och han gjorde en baconmacka till mig sedan rasa vi i soffan där vi låg ett bra tag. Vi somnade allt för jävla toksent. Lördagen var ju fylld med aktiviteter för både honom och mig, Babe skulle iväg på dop samt konsert. Själv hade jag bestämt träff med Elfving i Bromma samt så skulle jag hinna hem/städa/tvätta innan kvällens bravader.
Jag hann väl med lite av de sakerna, jag vart en då superdunder stressad när vi drog iväg, och mitt humör var fortfarande jävligt ostabilt. Var på ruskigt muppigt humör, det fick ju Babe erfara och uppleva.
Anyway, vi drog och handlade mat till middagen, för hjärtat fyllde ju år och vi hade lovat att laga mat, i brist på idéer så körde vi på paj, västerbotten samt bacon och broccolipaj.
Jag lyckades vara fantastiskt, superotrevlig, an asshole deluxxx mot Elfving, och det var så jävla onödigt så det fanns inte. Tog ut min frustration och ilska på henne, så jävla fittigt gjort. Usch!
Utöver det så hade vi en då trevligt, firade hjärtegull och åt mat samt umgicks. Någonstans runt halvtio/tio drog vi till A. Vilket var skittrevligt, träffade så mycket människor man inte sett på år och dagar.
Kallas för skeva tider.
Anyway, vi hade skitkul, och Babe joina även oss efter konserten samt efterfesten. Någonstans i vimlet så ville Tessie hem, och jag hade lovat att vi skulle ta sällis oavsett, så när hon kommer fram och säger, nu vill jag hem och du får ta hem mig, så var jag lättad, för jag var så trött.
Dock så gick det mindre bra med babe, för vi gick om varandra, men han tog bara ett senare tåg. Sedan att jag var en jävla psykfitta när han kom innanför dörren var ju jävligt onödigt ännu en gång. Ja som sagt mitt humör är inte det bästa när jag har min mens, jag blir schizofren.
Sedan att alkohol är inblandat, ja upplagd för kaos, blir ju oftast bara värre.

När Mr sedan ifrågasätter om han inte visar vad han känner tillräckligt, det var där allt gick i överstyr, för jag är så jävla needy under den här perioden och schizofren, allt blir så komplicerat i min hjärna. Allt som heter självförtroende smulas sönder. Återkommande fenomen varenda månad.
Och jag vet mycket väl att han visar det gång på gång, han är den av oss som verkligen VISAR, jag är väl mer verbal men jobbar på att visa, visa, VISA MER JESSE!

Ibland önskar jag att jag kunde byta plats bara känslomässigt med honom, så han skulle få känna på vilket jävla helvete det är att vara så schizo varenda månad, samt så kanske han skulle förstå mig lite bättre, eller nä, det skulle nog bara göra honom mer förvirrad. Never mind, jag skulle nog inte vilja prakka på det på min värsta fiende. Så nä, vi glömmer det.

Jag blir själv så jävla leds på mig, och jag blir leds på alla temper tantrums, för det tar så mycket energi.
Sedan måste jag fortsätta jobba på vissa saker annars kommer jag stöta bort Mr och det vill jag fan inte.

Söndagen i ett nötskal, mådde fruktansvärt dåligt, det var ruskigt ruskigt länge sedan jag var sängliggande så länge, fy i helvete vad dåligt jag mådde, det går liksom inte beskriva i ord. Sedan att morgonen började helt åt helvete, i tårar. Usch! Inte nog med att man var bakis, men att börja dagen med att tjafsa med någon man faktiskt bara älskar av hela sin existens. Sprang in i duschen och gömde mina tårar. Lade mig igen och försökte bli av med ångesten och huvudvärken från helvetet.
Mr drog iväg och  firade farsdag och jag bara låg i sängen som ett kolli. Hatar att spendera dagen i sängen helt medvetslös.

Gick enbart upp på toaletten, tror jag kom upp efter 18 eller 18.30 sedan landa jag i soffan med Cola i mängder.

Mr dök upp senare på kvällen och lagade matlådor till oss, han är bara för bäst, jag slängde ihop lite köttbullar osv som vi mumsa i oss.
Det vart även fysiska aktiviteter, kan säga så här, jag har ont mellan mina ben. My Cunt is Sore! Men fuck va denna människa får mig att komma! Jiiisesss!

Anyway, vad har vi lärt oss av detta, jo att jag måste försöka tygla mitt humör under den här perioden, och att inte ta ut min ilska på andra. Fan stänga in mig själv eller något. Bara inte vistas med människor.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar