söndag 15 november 2015

I just don´t deal with

death very well.
Igår, var humöret verkligen top notch, Not!
Babe kom över och jag fick annat att tänka på, som sagt han är som balsam för själen. Jag är så tacksam att han finns i mitt liv.

Det värsta var nog att försöka sova, oftast då kommer tankarna och min hjärna gick på helvarv. Försökte distrahera mig själv och tänka på kommande vecka, vilket inte fungerade alls. Sedan så hade jag världens hetaste karl bredvid mig men Mr sade gång på gång, du måste sova!
Vilket jag försökte med, det var svårt, först att släppa alla tankar om död, hur skört livet är, alla tankar om han led, hur sjuk var han egentligen osv. Sedan att inse sin egen dödlighet, ja, jag lider av en extrem dödsångest och jag hatar att bli påmind över den.

Den har ju knappast blivit bättre längst åren, speciellt inte sedan farsan och Kat samt så många andra, tvärtom. Där av min inställning till allt, och att jag inte tar någon eller något för givet osv osv. Jag kan asså hålla på att mala om det här i en evighet och jag vet att det inte är sunt beteende. Jag har redan haft den här diskussionen ett antal gånger med Elfving, och jag vet att jag måste göra något åt det men vars fan ska man börja!

Anyway, där ligger jag och tänker, snurrar, lyckades somna men väcktes av ett ryck, sedan låg jag mest och tittade på Mr när han låg och sov. Så idag har jag väl hamnat på 2 ½ h sömn. Är rätt mör och känner mig helflummig. Hade han inte vart där hade jag inte sovit något alls, han drog sig till mig och höll om mig en stund i sin sömn, sedan så prata han i massor men var för disträ att lyssna på vad som sades. Låg bara inbäddad i hans armar och tänkte på alla man kan förlora i ett ögonblick. Hur man bara försvinner, slutar existera.
Usch!
Nä, var också sjukt nära att ringa jobbet vid 8 för då kände jag huvudvärken från helvetet komma krypande, knappt någon sömn, slut, finito, men då lyckades jag slutligen somna, men det känns att man är helt borta idag. Dessutom en medvetslös Jesse på en säkerhetstjänst this ought to be good!

Well jag lär vara out as a light i kväll, hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar