fredag 13 november 2015

Jag älskar dig

Sagt det förut, låter som en repig skiva. Sanningen är att jag älskar dig så mycket så hatar när jag gör dig illa. Visserligen helt omedvetet men i hate myself 2 make u feel bad. Ja, jag vet jag ska inte älta det mer men jag känner mig så dum.
There is no one like u! Och jag tackar dagligen universum för din existens och närvaro i mitt liv! Jag älskar, jag tror inte någon kan förstå hur mycket jag älskar honom, jag önskar att du kunde känna vad jag känner för dig.  Ur it babe!


Och dom senaste dagarna har han bara tat hand om mig, jag kom innanför dörren och Mr lagade mat till oss, han t o m titta på en serie jag är fast i. Sedan fick jag sova med honom och hans armar runtomkring mig, i love it. Jag älskar när han drar till sig mig mitt i natten och omfamnar mig i sömnen, best feeling in the world! Torsdagen spenderades skrattandes med babe, lite shopping,  jag kan liksom sitta och vila mina ögon på honom hur länge som helst för han är så fin, snygg, sexig, vacker den mest roligaste, underbaraste varelse på denna jord. Jag mår så jävla bra med honom. Han lagade även igår helt himmelsk mat. Han skjutsade t o m mig hem, även om han inte behövde. Där kom den där klumpen i magen igen, när han skulle ge sig av hem igen. I hate it. 

Jag vet att han har ett liv, utan mig, intressen osv, precis som mig och jag är storflicka, jag hajar, men någonstans där inne i hjärtat gör det bara ont att lämna, säga hej då, cause i love him. Samt av rena egoistiska skäl, jag får liksom inte nog av honom. I know skitlöjligt. Jag bara trivs och älskar hans sällskap. Can u blame me! Have u met him? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar