tisdag 30 augusti 2016

Även om jag har ett kapat långfinger så har dagarna haft sina höjdpunkter

tid med bestie, hjärtat innan han drog iväg till usa. Sedan andra bestie med mat och vin, samt Mr.
Ja som sagt fingret och högerarmen satte lite käppar i hjulen med att laga middag så har haft middag hos alla dessa underbara människor.

En rolig grej som hände här om natten, lite efter några intagna glas, så skulle Mr ner på mig, vi gav sexytime ett trött försök.
Anyway, Mr ska ner på mig och jag känner bara att, vänta här lite, eeeeeeh!!!! Babe, vad gör du?
Då känner jag bara Mr och hans tunga på utsidan utan mitt vänstra lår!  Som sagt mitt bryska och vackra uttal över att : - VAD GÖR DU? måste ju vart helt fantastiskt!
*ASG* Inte ens i närheten av "the target"Men vi var verkligen inte helt nyktra! Och det var en total bonekiller för båda oss!
Hade det vart jag hade jag väl sugit på allt annat än hans kuk! ha ha :D

Behövt dom här dagarna och bara vila fingret och högerarm och hand. Mycket bra.
Idag så åkte jag till morsan och det var mer än känslosamt möte, många sanningar, mycket snack osv. men väldigt välbehövligt. Snacka ut om väldigt mycket, väldigt väldigt mycket! Sedan börja vi även snack om Mr och mig. Klargjorde ett och annat, hon är väl rolig ibland! Hon trodde inte att hon var inkluderad något alls med planerna angående gängandet. Så iskall är jag inte, och jag lade korten på bordet, så vart hon glad. Alltid något. Att hon missförstår mig så fel så ofta är för att hon helt enkelt inte lyssnar! Anyway, det var trevligt som fan, men tog mig sedan hem mot mig, och det känns som en livstid sedan jag bodde ute i hålan.
Sedan fick jag träffa hunden!!!!! YEY!
Kom hem nyss och kör långkok i ugnen, det är nog rätt nice runt halv tre då köttet legat inne i några timmar.
Anyway, för att göra en låååååååååååååååååååååååååååång historia jätte kort så har jag haft en supernice bra dag! over and out!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar