fredag 12 augusti 2016

Så va det redan Torsdag

tiden rinner ifrån en rätt fort, och jag har lyckats fucka upp min dygnsrytm igen!

Anyway, igår fick jag sova med universums finaste karl! Jajemän, även om det inte vart så speciellt långvarigt för Mr skulle upp och jobba, men det var helt magiskt. Han kom också hem och väckte mig när han hade slutat, vilket var helt fenomenalt. Ni vet när man alltid har lidit av världens mest sämsta morgonhumör ever! Varit ilsken och full av raseri, men numera vaknar till ett leende och bara massa kärlek, den känslan går inte att beskriva!
Fick i mig kaffe och lite frukost sedan vart det häng i soffan med lite serier, Mr syrra hörde också av sig om Torsdagen och här om någonting så vart jag kluven och rätt chockad av mig själv.

Sedan när vart jag en ansvarsfull person!? Sedan när började jag prioritera mitt arbete, my obligations för dvs???? samt tänka sammanhängande över konsekvenser? NÄR!? NÄR vart jag en sådan tråkmåns? Hjärtat kalla det vuxen! Jesssusss, måste man vara det också!

För några år sedan hade inget stoppat mig när det gäller att hitta på saker, inte ens jobbet! Jag hade kallt ringt och sjukat mig om jag inte hade fått ledigt, men inte i dagens läge. Näääääääääää, nope, finns inte!
Det sitter verkligen långt inne att ens tänka på att sjuka sig, inte en chans, inte nog med att jag vet att jag sätter människor i skiten t e x som B. Men även en sådan sak som att förlora cash osv detta konsekvens tänket. *urk*

Dock så har jag made peace with it, jag har tydligen blivit vuxen i vissa lägen *ryser*
Det är nog inget fel med lite konsekvens tänk, för jag har faktiskt en lägenhet jag är uberrädd om och jag vill ju även resa, göra saker då jag är ledig. Jag vill ju faktiskt även äta och slippa gå hungrig! Så allt är väl inte helt åt helvete.

Anyway, vi drog hem till mig sen och såg på film, sedan drog vi av några serier och åt lite, jag var helt slut igår, så runt 4 tyckte jag att vi skulle sova, då Mr skulle upp tidigt.
Det vart lite fysiska aktiviteter, thank lord att Berta-Britta var över! Jesssussss, about time! Sedan däcka jag hårt, vaknade dock av magknip av dess like!
Det gick över efter nåt besök på muggen men ca 40 min efter att jag somnat om ringde Babes väckarklocka och då var jag pigg, beslöt mig för att fixa frukost till honom då han hade en heldag att se fram emot med sin syrra, i did. Han drog iväg strax efter elva jag rasa i soffan och tittade vidare på serier, sedan så vart det ett spring fram och tillbaka mellan soffan och sängen. Fuck att det ska vara så svårt att somna. Vid 19 lyckades jag ner i sängen igen och vid 20 somnade jag och vaknade i ett ryck runt 22, bara stressa satan och springa iväg igen.
Aja nu ska jag riva av natten med allt vad det innebär over and out.
Dont grow up its a trap!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar