söndag 20 januari 2019

Varning för ett aningens bittert inlägg

Det hela började i egentligen i veckan, då jag fick ett mess av karln som sade att Flisan sov över. Han hade tidigare varit ute på A och jag jobbade fortfarande då jag fick messet, inte nog med att jag var sjukttrött men framförallt inte på humör för att ha besök p g a mensen och att det verkligen har varit gäster varenda vecka. När jag äntligen har kommit i fas med städningen och behöver börja om och springa och plocka igen, det är ruskigt irriterande. Sedan är det den lilla delen att jag vill kunna komma hem och bara stressa av, äta min förbannade jävla nattmacka och gå runt naken om jag vill, det blir lite jobbigt då det alltid är någon där. (kändes som det)
Anyway, jag kom hem och vi satt och snackade lite, jag poängtera att det bara va att ta för sig i kylskåpet av mat. Sedan gick jag och lade mig, några få timmar senare ringde klockan och vi drog oss till mamma. Vi skulle egentligen ha kommit hem och installera hennes dator, telefon osv men det vart komplikationer så vi nöjde oss med att storhandla och äta middag ihop.
När vi väl kom hem relativt sent så skulle jag korka upp en flaska vin som jag hade sparat sedan nyåret men när jag väl öppnar kylen så fattar jag ingenting. Den är inte där, jag letar igenom alla ställen, vinet är som bortblåst. Frågade då Erik vars vinet var men han hade inte den blekaste aning för än saker började falla på plats.
När jag väl ringer Elfving så berättar hon att att Flisan har tagit med vin från mig till deras häng. Det hela gick i alla fall ut på att Flisan plockar med en vinflaska, den enda vinflaskan från kylen till deras häng, utan att varken jag eller Erik har gett klartecken. Jag vet inte om det är en miss ifrån hennes sida att hon tolka, ta vad som finns i kylen för att äta, att äta vin, det är tydligen helt ok! NOT!
Jag vart så fruktansvärt förbannad, så rosenrasande så det finns inte, är fortfarande skitförbannad. Men kul att jag någon kunde dricka vin på min bekostnad. Man rör fan inte någons Alkohol, eller VIN! PUNKT! 

Vi skulle egentligen hänga på fredagen, och hon hade skickat en bild med två vinflaskor, men vet ni vad även om det hade varit en kartong, eller hela systembolagets sortiment av vin, så spelar det fan ingen roll, man gör inte så!!! Så min helg började ju med andra ord helt fantastiskt! Inte!
Fredagen satt jag enbart och morra, min älskade karl försökte göra allt i sin makt för att pigga upp mig. Saken är den att jag är evigt tacksam emot honom, för han är helt fantastisk men när jag blir arg så blir jag arg, och jag är fortfarande rasande.
Man rör inte någons VIN! EVER!
Jag kan för mitt liv inte förstå, och kalla mig långsint, men det här är inte okej!

Lördagen kom som ett brev på posten och vi drog ut till Birka Bowling, det var förövrigt skitkul! Det straffar sig dock för jävlar vad ont i handleden jag har idag och röven skall vi inte ens tala om!
Men det var så kul, älskar att bowla! Gjorde av med en hel del aggressioner. Att slå ner några käglor kan vara så roligt! 😁😍 Så det var riktigt, riktigt kul, det var väl första gången jag kunde skratta på hela helgen. Jag har dock alltid skitkul med min man, kan man ha tråkigt med denna karl!? Eh nope!
Sedan drog vi hem för jag skulle ju jobba söndag kväll (idag) och behövde matlådor. Någonstans runt kvällen/natten hör Mange av sig till Erik och i stället för att han skall behöva sova i en kall bussterminal kom han över och sov på soffan, då tog jag mitt pick och pack och spelade Thomb Raider i sovrummet, för jag orkade verkligen inte vara social och var inte alls på humör för gäster.
Så det var helgen kortfattat.

Nu ser jag fram emot att lämna en riktigt sketen helg efter mig, som jag lagt allt för mycket energi på. Jag är så leds på B&B verksamheten samt ilskan så jag skall göra allt i min makt att bara lägga ner.
Den sketna helgen har dock haft en ljusglimt och det är min man, han skall ha all eloge för att han försökte pigga upp mig få mig på bättre humör. Älskar verkligen honom innerligt, vad hade jag gjort utan honom!?
Så nu släpper vi skiten och begraver oss i jobb istället.
Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar