måndag 27 juli 2015

Har jag världens bästa pojkvän eller!?

Det är egentligen jag som ska ta hand om honom, i all hans hosta men han dyker upp på jobbet med en matlåda och juice, snacka om att jag blir bortskämd deluxx!!!
Maten var helt fucking sanslöst god! Snacka om att bli munknullad! Herre jösses! Oh, och nu är jag så mätt så jag vill lägga mig och sova! Jiiiisesss, va trött jag vart :)

Jag har dock en överraskning till honom i helgen, jag tror han kommer bli glad :)
Jag håller tummarna att vädergudarna inte har monsunregn i tankarna till fredagen då Mr ska på grönan, en uns avund, men det är ju klart han ska ha en suverän dag!

Själv så har jag skitvecka, först var tanken bara avsky, men helt ärligt är jag en då helt okej med det.
Jag väntar bara på att min dator ska levereras, då är jag glad, för nu har som sagt Elfvings dator, batteriet pajat och jag behöver en slit och släng dator på jobbet, har liksom inte lust att slita ner den här till grunden. Jag är sjukt tacksam över att jag fått låna den så här länge. Även om jag inte kommer kunna spela dibbe på den nya, men va fan, shit happens.
Ska försöka se om jag kan gneta också, det vore fan bra att få igen cashen då man hade feber, ingen höjdare på lönekontot nästa månad direkt, aaaaw well. Hoppas bara att hälsan håller nu, inga fler förkylningar och sådant skit, det kan vi leva utan tack.
Sedan satt jag och glutta igenom schemat och insåg att jag kommer fan inte hinna se Elfving mycket alls denna månaden då vi båda jobbar så jävla mycket. September i guess.
Nä om man skulle kanske slänga på lite svt och sedan orka vänta in morgonpersonalen, jag undrar hur det har gått med Kjelles knä, om han kommer komma tillbaks alls innan hans pension.
Saknar även Håkan som har hand om metron, nu tycker jag att semestertiderna kan vara över för i år faktiskt. Nä over and out.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar