måndag 25 juli 2016

Helgen

började med att jag gick av på fredagsmorgonen och tog mig till grossen med Elfving, som vanligt så handlade jag allt för mycket även om jag hade en lista på 5 saker, så vart det fan en kasse och lite till, helt vansinnigt! Men det var faktiskt riktigt mysigt att bara gå och handla i lugn takt, ingen stress och inga måsten. Vi hade skitkul också sprang runt som två efterblivna umpas.
Anyway, kom hem efter mycket om och men och skulle däcka men det kröp något kopiöst i kroppen! Ville för mitt liv inte somna så låg där som en påse skridskor och väntade och väntade, fick väl 3 h sömn som max. Klev upp och drack massor med kaffe men det var bara att inse att dagen skulle gå i zombiemode. Jag och Elfving gick upp till videon för att hon skulle ha paket och sedan bänkade vi oss hemma hos henne, gick igenom lite tarot regler osv. Sedan börja vi greja fram räkorna väl lägligt till Mr kom och joina oss. Det vart räkor, aioli och massa vitlöksbröd i mängder! Helt underbart gott! Sedan bjöd Elfving på skräckfilm, kommer dock inte ihåg vad filmerna hette men det var perfekt fredagshäng. Mr hade även fixat efterrätt en budapestbakelse som var helt fantastiskt god, så runt midnatt rulla vi över till mig. Asså jag behövde verkligen bara vara och slappna av, för jag var så trött. Vi somnade efter ett fyspass i was out as a light!
Lördagen kom allt för tidigt, men att få sova med den man älskar gör under för både kroppen och sinnet, mitt humör fick sig en total omvändning även om det ringde på dörren tio i elva! Jag kunde inte somna om! Fick lite panik, men jag gjorde frukost till älsklingen och mig så vips vart det mycket bättre. Dessutom att veta att jag inte behövde släpa mig till jobbet var ju faktiskt helt fantastiskt! Vi åt och sedan så ändrades planerna rätt radikalt så vi drog iväg till Täby Centrum, det mina vänner är gigantiskt! Hade jag inte vart där med Mr hade jag gått vilse igen *ler* Vi drev runt i nån timma, jag handlade lite kaffe och annat men som vi vet så ruttnar jag på shopping rätt fort så vi åkte hem till Mr en snabbis och på tal om snabbisar så vart det exakt det hemma hos honom *ler* Damn, va bra det var! *flin* Även om jag älskar våra marathon så älskar jag även snabbisar its so good! God damn it! :) Seedan drog vi iväg igen och sade jag att det var en miljon grader varmt i lördags! Så jag tog med mig Mr till bryggan, där det vart ett snabbt dopp, året säkerligen första och kanske sista, då jag aldrig kommer iväg att bada. Mr bada tårna, så vi får väl åka till varmare bräddgrader och bada helt enkelt *ler* Vi drog även förbi grossen och letade glas men allt var tyvärr slut men vad gjorde det när jag hade en sådan relaxed dag! Fick dessutom åka cabbad bil! Fucking aaaazom! Väl hemma så landa Mr i soffan medan jag styrde upp mig, och vad har vi lärt oss om det här, jo, börja inte prova kläder för du tar i alla fall på dig samma gamla trasor tillslut! Här sprang tiden iväg kan jag lova, och som sagt vi skulle vara inne på middag var det tänkt runt 20.30 men vi kom inte in förän hlav tio på kvällen just för mitt provande med dessa paltor!

Vi åt middag på La Casa med hjärtat, och jag fick äntligen den där pizzan jag drömt om i en evighet, dom har massa gott på menyn, men jag kunde inte slita tanken från pizza och den var helt himmelsk!
Efter en trevlig middag med dom mest betydelsefulla karlar i mitt liv så drog vi oss till A där Elfving stod och väntade på oss. Kändes så otroligt fantastiskt att ha alla tre ute, och oh my vad trevligt vi hade, det var länge sedan jag vaknade upp och konstatera att någonstans under fläsket så finns det magmuskler, så jag fick skratta! ansiktet gjorde för fan ont! Då vet man att man haft en bra kväll!
Så jag hade faktiskt en ruskigt bra helg, lite väl kort men ack så jävla bra! Fick som sagt sova med älsklingen och kvalitets tid med alla så jag är mer än nöjd!

Nu är det dock åter till verkligheten och skitvecka, men vad gör det egentligen! Det skall bli pws och städning samt försöka att hålla sig lugn på jobbet. Ja, ja det var väl det. Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar